Lees hier onze blogs

Hoe krijg je meer volgers? 

Ben jij er klaar mee om steeds leuke social media berichten te plaatsen die vervolgens maar door een handjevol volgers wordt bekeken? Meer volgers krijgen, dat wil iedereen wel! Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wij geven je in dit blog een aantal tips, die jou een stap verder kunnen helpen. 

Sanne Poot

Wie ben ik? Hi, mijn naam is Sanne, en ja, je hoort het goed, nog een Sanne in het team! Ik ben 20 jaar en ik loop sinds februari stage bij Merk Maatjes als branding en marketing specialist. Naast mijn stage kook ik graag, dat doe ik het liefst voor mijn familie en vrienden. In […]

Persoonlijk verhaal Thijs

Hé! Misschien ken je mij nog wel van m’n vorige blog, zo’n twee jaar geleden inmiddels. Dus het wordt weer eens tijd voor een update.

Marc van der Wilk

Mijn naam is Marc van der Wilk. Ik ben inmiddels 24 jaar oud en mag het laatste halfjaar van mijn opleiding spenderen bij Merk Maatjes.

B – Branding

Ieder bedrijf heeft met branding te maken, maar waarom is branding zo belangrijk? Branding zorgt ervoor dat mensen een merk kunnen identificeren.

O&O – Ontwerp & Ontwikkeling

Een huisstijl is essentieel voor jouw bedrijf. De huisstijl draagt de merkidentiteit uit en maakt jouw merk herkenbaar. In de blog over branding hebben we de vergelijking gemaakt tussen Face ID op je telefoon en branding. In het onderdeel Ontwerp & Ontwikkeling maken we jouw (re)branding visueel. De merkidentiteit wordt weergeven in een persoonlijk jasje, […]

M – Marketing

Nadat je een passende identiteit voor jouw bedrijf hebt vastgesteld, is het belangrijk dat je jouw bedrijf zichtbaar gaat maken.

BOOM-methode

Onze maatjes hebben verschillende expertises, waardoor we jou op elk aspect kunnen ontzorgen of ondersteunen. Door de BOOM-methode in te zetten, zorg jij dat jouw bedrijf stevig geworteld is en zo sterk staat als een boom, maar waar staat de afkorting BOOM voor? Dat leggen wij uit in dit blog!

Meet ons maatje Bibienne

Hii, mijn naam is Bibienne! Ik ben 19 jaar oud en loop sinds eind augustus stage bij Merk Maatjes als grafisch vormgever. Naast mijn stage doe ik ook nog aan atletiek bij Olympus’70 in Naaldwijk, ik doe hier voornamelijk aan de onderdelen kogelstoten en discuswerpen.

Persoonlijk verhaal van Nomi

Hi, herinneren jullie ons maatje Nomi nog? Zoals jullie wellicht nog weten, is Nomi in 2022 bij ons begonnen als ontwerp maatje. We merkten al snel dat ze van vele markten thuis was en de projecten gemakkelijk oppakte. In februari 2023 is ze aan een nieuwe stage begonnen. We vonden het jammer om haar te […]

De Zomerse Golf van Kansen: Haal het maximale uit je marketing!

In de zomer zijn mogelijk veel mensen op vakantie, waardoor het iets rustiger kan zijn. Dit is juist het perfecte moment om je bedrijf een marketing boost te geven! Wij leggen vandaag uit welke marketingstrategieën je kunt doorvoeren.

Persoonlijk verhaal van Armand

De creatieve techneut van ons team: Armand! Met 7 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer heeft Armand niet één, maar twee bedrijven onder zijn hoede. 😁 Als mede-eigenaar van Merk Maatjes is Armand ook de oprichter van Onwego, een software ontwikkelingsbedrijf. Op 19-jarige leeftijd begon Armand met zijn eerste bedrijf Onwego. Dit jaar viert hij alweer […]

Gratis adviesgesprek!