Marketing

Hoe promoot jij je bedrijf? Hoe haal jij je potentiële klanten binnen? 

Er zijn veel mogelijkheden voor de promotie van jouw bedrijf. Door alle stappen samen met een maatje af te gaan, helpen wij jou met een gepersonaliseerd marketingplan. Van onderzoek doen tot het maken van marketingactiviteiten. Merk Maatje ontlast jou door de marketing op te pakken van A tot Z.

Marketing maatje

Hoe ga jij je bedrijf promoten en hoe haal je potentiële klanten binnen? 

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van marketing voor jouw bedrijf. Wij gaan alle stappen samen met jou door; van brainstormen tot het maken van de marketingactiviteiten. Wij vormen voor jouw bedrijf een eigen marketingplan.

Online marketing

Een onderdeel van jouw marketing is de online marketing. Er zijn zoveel keuzes om jouw bedrijf online te promoten.

Wij helpen je graag om een persoonlijk online plan neer te zetten en te creëren, dat past bij jouw bedrijf. Bekijk op deze pagina al een paar van onze online activiteiten.

Offline marketing

De online marketing blijft groeien, maar de offline marketing gaat zeker niet weg. Offline marketing wordt makkelijker gezien, tijdens het boodschappen een tijdschrift kopen of je visitekaartje afgeven bij een klant.

Wij maken jouw offline marketing die past bij jouw doelgroep en wensen.

Sociaal maatjes

Hoe zet jij je social media goed in? Hoe bereik je klanten op social media? In onze social media cursus vertellen wij je alle ins en outs van social media!

Aan het einde van deze cursus weet jij hoe je je social media in kan zetten voor je bedrijf en hoe je kan groeien!

Wat wil jij nog leren van social media? Geef het aan en wij leren het jou!

Social media

Het onderhouden en beheren van social media kost veel tijd. Wij als jouw maatje kunnen hierin ondersteunen bieden.

Samen met jou bespreken we een social mediastrategie die past bij jouw bedrijf. Wij maken een passend plan en onderhouden in overleg ook jouw social media kanalen. Hierdoor kun jij je focussen op je bedrijf en zorgen wij voor promotie.

Content marketing

Met een opvallende afbeelding trek je de aandacht van je doelgroep. Merk Maatjes maakt de content dat past bij jouw bedrijf en doelgroep. Alleen content of met tekst erbij?

Wij ontlasten je door de hele social media inclusief content op te pakken, bekijk ons pakket!

E-mail marketing

Ondanks dat de wereld verandert en social media steeds groter wordt, blijven e-mails een belangrijke marketingactiviteit. Het is een handige en snelle manier om te communiceren naar je klanten.

Wij verzorgen een template in jouw huisstijl met tekst voor jouw nieuwsbrief.

SEO

Bovenaan in de zoekmachine komen blijft een opgave. SEO speelt hier een belangrijke rol in. Jouw website teksten goed passend maken voor Google en voor jouw doelgroep. Wij maken de teksten voor je op maat!

SEA

Tegenwoordig zie je veel advertenties voorbij komen op Google. Bij het maken van zo’n advertenties komt er veel bij kijken. Wij ontzorgen jou door een op maat gemaakte advertentie te maken.

Wil jij contact met ons opnemen?

Neem contact met ons op of vul de offerte in.

© copyright 2021 by Merk Maatjes