Ontwerp en ontwikkeling

Ons ontwerp- en ontwikkelingsteam staat klaar om jouw wensen werkelijkheid te maken!
Het eerste wat klanten zien als ze zoeken naar jouw bedrijf, is de website. De website is daarmee jouw visitekaartje. Het is dus van belang dat de website goed werkt.
Voor een klant is het fijn om via een webshop producten te kunnen bestellen. Het is gemakkelijk en werkt snel. Het is wel belangrijk dat de shop er betrouwbaar uit ziet.
De huisstijl is de visuele identiteit van jouw bedrijf. De visuele identiteit zorgt ervoor dat jouw doelgroep je gaat herkennen. Past de huidige huisstijl nog bij jouw bedrijf?
De verzamelnaam van alles wat je op social media voorbij ziet komen, is content. Ons ontwerpteam staat klaar om content te creëren die aanslaat bij jouw doelgroep.
Gifjes zijn herhalende animaties die meestal gebruikt worden om content wat vrolijker te maken. Ons ontwikkel team maakt gifjes speciaal voor jouw bedrijf!
Met drukwerk de aandacht trekken? Ons team ontwikkelt passend drukwerk voor jouw bedrijf, in de vorm van visitekaartjes, flyers en posters.
Met een persoonlijke aanpak en open communicatie zorgen onze ontwerp maatjes binnen no-time voor een creatieve en passende huisstijl of website. Van het ontwerpen van een uniek logo tot het creëren van een professionele online aanwezigheid, onze maatjes combineren hun expertises om jouw bedrijf kleur te geven.

Wil jij niets meer
van ons missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste updates.

Een greep uit onze projecten

Health Me

Meer online bereik voor de onderscheidende sportschool

Voor Health Me is ons marketing en ontwikkel team aan de slag gegaan. De marketing maatjes hebben de social media aangepakt. De ontwikkel maatjes zijn aan de slag gegaan met de nieuwe website.
Zuiderparktheater

Website in een nieuw jasje en marketing ondersteuning

Merk Maatjes werd ingeschakeld om voor het Zuiderparktheater een nieuwe website te maken. Onze ontwikkelmaatjes stortten zich op deze taak en gingen aan de slag met het ontwerpen en bouwen van een website.

Take A Brake

Banners die opvallen voor de tentoonstelling

Verschillende Instagram-fotografen hebben mooie foto’s gemaakt tijdens een Instagram-meet in het Museumkwartier en de ondergrondse Take A Brake stalling. Ons team is aan de slag gegaan met het maken van de banners voor deze tentoonstelling.

Wil jij van jouw project
een succes maken?

Wil jij kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een gratis kennismaking!
Gratis adviesgesprek!