Marc van der Wilk

Wat houdt mij nu bezig?

Hello! Mijn naam is Marc van der Wilk. Ik ben inmiddels 24 jaar oud en actief bij Merk Maatjes als ‘Marketing-/ Salesmedewerker/ Accountmanager’. Concreet schrijf ik teksten, onderhoud ik websites en social media, bouw ik sterke merken door een merkidentiteit neer te zetten die aansluit bij de doelgroep en hou ik me bezig met nog veel meer manieren om op een strategische manier de gewenste doelgroepen aan te spreken en resultaten te behalen.

Waar krijg ik energie van?

Het liefst ben ik met mensen aan het werk. Ik vind het ontzettend gaaf om de mensen om mij heen te zien groeien en als ik hier een aandeel in kan hebben, geeft dat energie. Op de werkvloer sta ik voor iedereen klaar en denk ik graag mee. In mijn vrije tijd ben ik bij FC ’s-Gravenzande te vinden als assistent-trainer/coach van de JO18-1. Hier ben ik vanzelfsprekend ook continu bezig met het beter maken van mijn spelers en probeer ik zelf natuurlijk ook een betere trainer/coach te worden.

Als ik niet bij Merk Maatjes of op de voetbal ben, ben ik meestal met familie of vrienden. Ik denk dat het verschrikkelijk belangrijk is om goede relaties te hebben en een hechte kring te verzamelen van mensen waar je echt op aankunt.

Waar kun je mij voor bellen?

Ik heb ervaring met het schrijven van (SEO website) teksten en vind het leuk om voor klanten vanuit een bepaalde tone of voice teksten te schrijven. Daarnaast vind ik het tof om mensen te helpen met het sterker maken van hun merk. Dit doe ik altijd vanuit marktonderzoek. Als je namelijk goed weet wat er op de markt speelt en hoe je doelgroep in elkaar zit, weet je ook hoe je daarop in kunt spelen. Voor advertentiestrategieën en website onderhoud kun je mij ook bellen.
Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Contact me op een manier die voor jou uitkomt!

Plan een gratis strategiesessie met mij: https://calendly.com/merkmaatjes/strategiesessie-met-marc
Mail: marc@merkmaatjes.nl
Tel: +31 6 80 229 499

Tot snel!
Groetjes Marc

Deel dit artikel online:

Gratis adviesgesprek!