Marc van der Wilk

Wat houdt mij nu bezig?

Hello! Mijn naam is Marc van der Wilk. Ik ben inmiddels 24 jaar oud en mag het laatste halfjaar van mijn opleiding Sportmarketing en Management spenderen bij Merk Maatjes. Dit laatste halfjaar mag ik een afstudeeronderzoek uitvoeren, waarbij ik veel data zal verzamelen, die ik dan weer bundel tot een concrete oplossing waar Merk Maatjes écht iets aan heeft. Ik ga in gesprek met potentiële klanten van een nieuw social media management platform dat in ontwikkeling is bij Onwego en dat vind ik super leuk!

Waar krijg ik energie van?

Het liefst ben ik met mensen aan het werk. Ik vind het ontzettend gaaf om de mensen om mij heen te zien groeien en als ik hier een aandeel in kan hebben, geeft dat energie. Op de werkvloer sta ik voor iedereen klaar en denk ik graag mee. In mijn vrije tijd ben ik bij FC ’s-Gravenzande te vinden als assistent-trainer/coach van de JO18-1. Hier ben ik vanzelfsprekend ook continu bezig met het beter maken van mijn spelers en probeer ik zelf natuurlijk ook een betere trainer/coach te worden.

Als ik niet bij Merk Maatjes of op de voetbal ben, ben ik meestal met familie of vrienden. Ik denk dat het verschrikkelijk belangrijk is om goede relaties te hebben en een hechte kring te verzamelen van mensen waar je echt op aankunt.

Waar kun je mij voor bellen?

Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan met teksten schrijven en marketingstrategieën uitzetten. Ik vind het tof om mensen te helpen met het sterker maken van een merk. Momenteel ben ik onderzoek aan het doen naar de manier waarop bedrijven/ondernemingen/personen hun social media kanalen inzetten om hun merk sterker te maken. Door te achterhalen hoe mensen social media inzetten, kan ik er weer voor zorgen dat het merk van het social media management platform sterk neer wordt gezet en aansluit bij de wensen van de doelgroep.

Benieuwd naar de voortgang van het platform? Hou de socials van Merk Maatjes in de gaten.

Groetjes Marc

Deel dit artikel online:

Kennismaken?