M – Marketing

Nadat je een passende identiteit voor jouw bedrijf hebt vastgesteld met branding en visueel hebt gemaakt met ontwerp en ontwikkeling, is het belangrijk dat je jouw bedrijf zichtbaar gaat maken. Zorg ervoor dat je de zichtbaarheid van jouw merk zowel online als offline vergroot, om zo jouw bedrijf te laten groeien. Alles is mogelijk, jij bepaalt zelf welke doelen je wil behalen en welke doelgroep jij wil bereiken.

Succesvolle marketing

Een succesvolle marketingstrategie kun je neerzetten door hem zorgvuldig uit te denken. Je onderzoekt jouw bedrijf van top tot teen en verwerkt dit in een stappenplan. Een marketingstrategie bestaat uit zes onderdelen: 

  • Stel duidelijke doelen.
  • Bepaal je doelgroep.
  • Onderzoek wie jouw concurrenten zijn.
  • Bepaal hoe jij gezien wilt worden door klanten. 
  • Bepaal welke middelen je inzet (denk hierbij aan: social media, drukwerk, beurzen, SEO, blogs, enz.),
  • Maak alles meetbaar. 

BOOM-methode

Wij kunnen jou helpen door de BOOM-methode te gebruiken! De BOOM-methode bestaat uit drie onderdelen: Branding, Ontwerp en Ontwikkeling en Marketing. Binnen deze onderdelen hebben we maatjes die gespecialiseerd zijn per onderdeel. We gaan met jou in gesprek om te kijken waar jouw wensen liggen en welke maatjes voor jou aan de slag kunnen. Het is dan ook geen volledig traject waar je aan vast zit, maar een plan dat volledig aangepast wordt naar jouw wensen en behoeften. Het is tenslotte jouw merk en wij zijn er om je te helpen!
Lees hier meer over de BOOM-methode!

Begrijp wat jouw doelgroep wenst en hoe je ze kunt benaderen. Het maken van een marketingstrategie is niet binnen een uurtje gebeurd. Heb jij hier geen of weinig tijd voor? Wij gaan samen met jou kijken hoe we jouw bedrijf zichtbaar kunnen maken! Neem gerust contact met ons op. 

marketing-blog-tessa-bibienne

Deel dit artikel online:

Gratis adviesgesprek!