Branding

Wat is het imago van jouw bedrijf? Hoe zorg je voor een passende identiteit voor jouw bedrijf?

Merk Maatjes helpt jou in het proces om jouw bedrijf identiteit te geven. Wij kijken welk imago bij jouw bedrijf past. Vanuit hier ontwerpen wij voor jouw een nieuw grafisch design of kijken wij met een frisse blik naar de voormalige huisstijl. Daarbij bieden wij jou nog veel meer. Nieuwe foto’s? Nieuwe videos? Nieuw webdesign of website? Lees snel verder!

Huisstijl

Een huisstijl neerzetten voor jouw bedrijf of kan jouw huisstijl een opfrisbeurt gebruiken? De huisstijl laat het imago van jouw merk zien.

Merk Maatjes ontwerpt de huisstijl gebaseerd op het imago van jouw bedrijf gecombineerd met ideeën.

Webdesign

Een nieuw webdesign of kan jouw website een opfrisbeurt gebruiken? De uitstraling van jouw website zegt ook veel over het imago van jouw bedrijf.

Samen met jou zorgt Merk Maatjes voor een nieuw persoonlijk webdesign of redesign. Gelijk een redesign voor de huisstijl? Kijk bij onze dienst redesign.

Redesign

Een frisse start? Wij helpen jou daarmee door samen te kijken naar een nieuw design. Een nieuw design voor je website, voor je logo?

Merk Maatjes helpt jou hier graag mee! Eerst even brainstormen? Neem gerust contact met ons op voor een kop koffie of thee.

Illustratie

Een getekende afbeelding laten maken? Teksten worden met illustraties nog meer versterkt. Illustraties kunnen helemaal op maat worden gemaakt, verschillende vormen, diverse kleuren en nog veel meer keuzes. Ook leuk om te posten op social media.

Animatie

De boodschap van jouw bedrijf overbrengen in een animatie? Merk Maatjes ontwerpt een animatie, dit kan stil of bewegend beeld zijn. Denk hierbij ook aan gifjes. De animatie kan worden gemaakt met de passende huisstijl. Hoe zou jouw bedrijf eruit zien in een animatie?

Fotografie

Nieuwe foto’s nodig voor de website en/of social media, van mens of product? Samen gaan wij brainstormen en foto’s maken voor jouw bedrijf. Andere content nodig voor de social media? Bekijk onze dienst content marketing.

Videografie

Jouw bedrijf promoten met bewegende beelden? Door samen te brainstormen over een passende promotievideo maken wij een promotievideo voor jou.

Wij creëren de beelden bij het bedrijf en/of editten de video voor jou. Dit helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf.

Wil jij contact met ons opnemen?

Neem contact met ons op of vul de offerte in.

© copyright 2021 by Merk Maatjes