Reviews

Lees hier hoe klanten onze samenwerking hebben ervaren

Voor een jongerenevenement afgelopen oktober, zochten we een Westlands marketingbureau bij voorkeur gerund door jongeren uit onze doelgroep. Via een gouden tip kwamen we bij Merk Maatjes terecht. Het enthousiasme en de creativiteit van deze club was precies wat ons project nodig had. De tijdsdruk was hoog, maar daar draaide het team van Merk Maatjes de hand niet voor om. Met veel flexibiliteit en aandacht stond er binnen no-time een geoliede marketingcampagne. De samenwerking is ons goed bevallen en we kijken uit naar volgende projecten om met elkaar in de wereld te zetten.
bewust westland logo
Bewust Westland
Nicole
Ik vond dat het tijd werd dat mijn website en aanpak op de socials beter gingen. Zelf nam ik er simpelweg de tijd niet voor. Ik ben toen gaan zitten met Sanne en Armand. Zij hebben een goed en mooi plan voor me gemaakt. Ze zijn begonnen met het ontwerpen van de website en een Social Media plan gemaakt. Ik heb ervoor gekozen om het helemaal een hen te laten en alleen maar teksten aan te leveren. Maar ook zelf schrijven ze korte dingen en hoef ik ze alleen te controleren. Zo kan ik me focussen op de andere dingen die belangrijk zijn want dit lijkt zo simpel om erbij te doen maar is het zeker niet. Ik heb in Merk Maatjes (Sanne en Armand) hierin een hele goede partner in gevonden. Een jong en fris team waar ik graag mee samenwerk.
rob heyder
Heyder Adviesgroep
Rob
Leuk, jong en energiek bedrijf, luisteren goed naar je wensen. Echt een “maatje “ om je merk/bedrijf te laten groeien .
kaashuis tromp
Kaashuis Tromp
Merk Maatjes heeft mij voorzien van een heel mooi nieuw logo & symbool voor mij als muziekproducer! Ze waren geduldig, behulpzaam en vriendelijk tijdens het ontwerpen en dit alles tegen een zeer goede prijs! Ze leerde mij ook het een en ander over marketing met behulp van sociale media, waar ze heel veel van weten! Al met al is mijn ervaring met Merk Maatjes goed bevallen en ik zal ze zeker aanraden 🙂
tcm
Tcm
Tom
De Merkmaatjes zijn jong, maar zeker niet onervaren. Het team denkt pro-actief mee en kan op tal van vlakken ondersteunen. Van social media inplannen, productfoto’s maken, live verslag op locatie of websiteteksten. Als ze iets missen, trekken ze aan de bel om op tijd de planning te halen. Ik schakel de Merkmaatjes regelmatig in ter ondersteuning van mijn eigen werkzaamheden. Ze zijn erg flexibel als er onverwacht iets moet gebeuren en goed bereikbaar.
sanne bakker
Ensanne
Sanne
Merkmaatjes heeft voor mij 3 webpagina’s gemaakt en een social media plan opgesteld. Ik ben onwijs tevreden over het resultaat! Wat ik fijn vond aan de samenwerking is dat ze altijd makkelijk en snel te bereiken zijn en met je mee denken. Ik had bepaalde wensen en die hebben ze opgevolgd en verbetert. Ook de teksten, die ik zelf heb geschreven, hebben ze nog even kritisch bekeken en daar feedback op gegeven. Ze letten dan weer net even op dingen die ik zelf niet niet door had maar wel beter konden. Ik wil Merkmaatjes van harte aanbevelen, het is een jong en fris team en je kunt ze met een gerust hart inschakelen voor je website en marketing!
Dicht-bij-jezelf-logo
Dicht bij jezelf
Simone
×