Reviews

Voor een jongerenevenement afgelopen oktober, zochten we een Westlands marketingbureau bij voorkeur gerund door jongeren uit onze doelgroep. Via een gouden tip kwamen we bij Merk Maatjes terecht. Het enthousiasme en de creativiteit van deze club was precies wat ons project nodig had. De tijdsdruk was hoog, maar daar draaide het team van Merk Maatjes de hand niet voor om. Met veel flexibiliteit en aandacht stond er binnen no-time een geoliede marketingcampagne. De samenwerking is ons goed bevallen en we kijken uit naar volgende projecten om met elkaar in de wereld te zetten.
Bewust Westland
Nicole
Ik vond dat het tijd werd dat mijn website en aanpak op de socials beter gingen. Zelf nam ik er simpelweg de tijd niet voor. Ik ben toen gaan zitten met Sanne en Armand. Zij hebben een goed en mooi plan voor me gemaakt. Ze zijn begonnen met het ontwerpen van de website en een Social Media plan gemaakt. Ik heb ervoor gekozen om het helemaal een hen te laten en alleen maar teksten aan te leveren. Maar ook zelf schrijven ze korte dingen en hoef ik ze alleen te controleren. Zo kan ik me focussen op de andere dingen die belangrijk zijn want dit lijkt zo simpel om erbij te doen maar is het zeker niet. Ik heb in Merk Maatjes (Sanne en Armand) hierin een hele goede partner in gevonden. Een jong en fris team waar ik graag mee samenwerk.
Heyder Adviesgroep
Rob
Leuk, jong en energiek bedrijf, luisteren goed naar je wensen. Echt een “maatje “ om je merk/bedrijf te laten groeien .
Kaashuis Tromp
Merk Maatjes heeft mij voorzien van een heel mooi nieuw logo & symbool voor mij als muziekproducer! Ze waren geduldig, behulpzaam en vriendelijk tijdens het ontwerpen en dit alles tegen een zeer goede prijs! Ze leerde mij ook het een en ander over marketing met behulp van sociale media, waar ze heel veel van weten! Al met al is mijn ervaring met Merk Maatjes goed bevallen en ik zal ze zeker aanraden. 🙂
TCM
Tom
De Merkmaatjes zijn jong, maar zeker niet onervaren. Het team denkt pro-actief mee en kan op tal van vlakken ondersteunen. Van social media inplannen, productfoto’s maken, live verslag op locatie of websiteteksten. Als ze iets missen, trekken ze aan de bel om op tijd de planning te halen. Ik schakel de Merkmaatjes regelmatig in ter ondersteuning van mijn eigen werkzaamheden. Ze zijn erg flexibel als er onverwacht iets moet gebeuren en goed bereikbaar.
Ensanne
Sanne
Merkmaatjes heeft voor mij 3 webpagina’s gemaakt en een social media plan opgesteld. Ik ben onwijs tevreden over het resultaat! Wat ik fijn vond aan de samenwerking is dat ze altijd makkelijk en snel te bereiken zijn en met je mee denken. Ik had bepaalde wensen en die hebben ze opgevolgd en verbetert. Ook de teksten, die ik zelf heb geschreven, hebben ze nog even kritisch bekeken en daar feedback op gegeven. Ze letten dan weer net even op dingen die ik zelf niet niet door had maar wel beter konden. Ik wil Merkmaatjes van harte aanbevelen, het is een jong en fris team en je kunt ze met een gerust hart inschakelen voor je website en marketing!
Dicht bij jezelf
Simone
Praktijk Edelweiss is zeer tevreden over Merk Maatjes. Er werd meegedacht tijdens het ontwerpen van het logo en steeds verschillende opties aangeboden, dit geldt ook voor de visitekaartjes die ik door Merk Maatjes heb laten ontwerpen en afdrukken. Ook is er regelmatig tussentijds contact over hoe het loopt met mijn praktijk en helpen ze met brainstormen. Een echte aanrader om maatjes te worden met Merk Maatjes!
Praktijk Edelweiss
Jacoline van den Beukel
Merkmaatjes heeft voor 't Bloemeke een nieuwe logo gemaakt en website ontwikkeld. Voordat het zover was, werd er veel tijd gestoken in wat bij 't Bloemeke en mij past. Het eerste voorstel was gelijk raak. Dik tevreden en heel blij met mijn nieuwe logo en website!
't Bloemeke
Hilde Kortekaas
Het gesprek met Sanne was inspirerend. Haar hulp bij ledenwerving is al merkbaar en ik kijk hoopvol naar onze toekomstige stappen samen. Enthousiast om vooruitgang te boeken!
JDS Marketing
Toen ik met een productidee kwam maar geen idee had waar te beginnen heeft Sanne met mij meegedacht. Binnen een half uur had ik niet alleen een veel beter idee van de mogelijke productiekosten en oplage, maar was ook helder welke marketing opties ik zou hebben. Doordat Sanne zich vooraf verdiept had in mijn merk en me vragen stelde over mijn product kreeg ik een duidelijk beeld van mijn volgende stappen. Ze dacht mee zonder te pushen en linkte me meteen met wat waardevolle mensen uit haar netwerk. Ik ga vol vertrouwen en enthousiasme verder, dankjewel!
De toekomst van nu
Jennifer van der Enden
Sanne heeft mij geholpen bij het maken van mijn LinkedIn profiel en de fotos ervoor gemaakt. De samenwerking was erg prettig en het heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuwe baan heb gevonden. Sanne, heel erg bedankt hiervoor!
Sandra de Boom
Wij hebben een training gehad bij juwelier langerak in haarlem. Alle vragen die ik van te voren had opgeschreven waren tijdens de PowerPoint al beantwoord! Leuke meiden
Juwelier Langerak Haarlem
Rosalie Boon
Ik leerde Sanne en Armand kennen bij een livedag. Tijdens de livedag kregen we leuk contact. Ik besloot naderhand dat ik écht hulp wilde bij mijn marketing. Ik liep te stoeien met mijn aanbod, social media en eigenlijk algehele marketing. Ik contactte Sanne voor een meeting.

Tijdens de meeting op kantoor werd ik warm ontvangen door Sanne én haar team. Sanne heeft mij in één uur enorm veel inzichten gegeven om te groeien op een organische manier via social media, mijn aanbod én klantenfunnel.

Dankzij de tips van Sanne ben ik nu alles enorm hard aan het optimaliseren en kijk er naar uit om in de toekomst verder te samen te werken voor adverteren en verder op te schalen.

Thanks voor je hulp Sanne! 🙂
You I Design
Cindy van den Berg
Zeer fijne samenwerking! Ze hebben mijn logo ontwerp gedaan en ben zeer tevreden! Ze luisteren naar de wensen, super vriendelijk en snelle service. Absoluut een aanrader!
NKWV
Debbie Schniermanni
Het gesprek met Sanne was inspirerend. Haar hulp bij ledenwerving is al merkbaar en ik kijk hoopvol naar onze toekomstige stappen samen. Enthousiast om vooruitgang te boeken!
Schrijfcoach Eva
Eva Hoogland
Goede service. Goede communicatie tijdens het hele proces. Nemen ook uitgebreid de tijd om het probleem op te lossen.
Westland Beauty
Renate de Caluwe
Top service! Het team van Merkmaatjes luisterde goed naar onze wensen en wist daar met hun eigen expertise en creativiteit een super mooi resultaat van te maken. Een vriendelijk en sympathiek team die professionele resultaten afleveren!
Prime Events
Symon
Vriendelijk personeel, jong en professioneel bedrijf!
Daan van Zeijl
Gratis adviesgesprek!