Ontmoet onze experts!

Het full-service bureau in het Westland!

Merk Maatjes heeft een team van experts op iedere gebied en dat is onze kracht. Wij hebben een frisse blik op jouw bedrijf en daardoor kunnen we jou goed helpen richting jouw doelen! Wanneer wij met bedrijven een samenwerking aangaan, worden we Maatjes met het bedrijf. Wij willen namelijk een mooie band opbouwen met bedrijven en om deze simpelweg 'klant' te noemen, zou deze samenwerking tekort doen. Natuurlijk werken we richting een super eindresultaat, waar beide partijen blij mee zijn. Met een frisse en kritische blik zetten wij ons in om jouw doelen te bereiken!

Maart 2021..

In maart 2021 hebben Sanne en Armand hun krachten gebundeld met het oprichten van Merk Maatjes. Armand was al langer ondernemer met zijn software development onderneming Onwego. Als proef zijn ze samen een project gestart (Festipack) en dit beviel zo goed, dat Merk Maatjes ontstaan is. Zo hebben de creatieve techneut, Armand Heijder, en de strategische marketing- en social media expert, Sanne Daenen, hun krachten gebundeld om samen verder te groeien. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid naar elf experts, die jouw bedrijf kunnen voorzien op het gebied van branding, ontwerp & ontwikkeling en marketing!

'De missie van Merk Maatjes is bedrijven te helpen met het neerzetten van een sterke branding en het realiseren van bedrijfsgroei.'

Wie zijn onze experts?

Van drie experts zijn we al uitgegroeid naar een grote groep. Ieder heeft zijn eigen kwaliteit en op kantoor hangt er altijd een gezellige sfeer. Toch kunnen we met een kritische blik naar elkaars werk kijken, om het beste in onszelf naar boven te halen. Dit is de kracht van ons jonge en enthousiaste team! Meer weten over de experts? Klik op onze foto's!
Gratis adviesgesprek!