Wie zijn en wat doen de maatjes?

Wil je meer weten over de maatjes en wat ze doen? Lees dan snel verder!

wie zijn de merk maatjes

Wij zijn Merk Maatjes, een full-service marketing bureau in het Westland.

Onze maatjes staan voor jouw bedrijf klaar met onze verschillende diensten van branding tot ontwikkeling. Wij willen jouw bedrijf laten groeien door jou te ondersteunen van A tot Z aan de hand van onze diverse diensten. Samen kijken wij naar wat jouw bedrijf nodig heeft en wat jouw wensen zijn. Vanuit hier maken wij een gepersonaliseerd plan. Wij helpen jouw merk groeien met online- en offline marketing!

Hoe zijn wij op het idee gekomen om een full-service marketing bureau te beginnen? Het begon met 3 vrienden uit het Westland die allemaal onze eigen kwaliteiten hadden in branding, marketing en ontwikkeling. Onze kwaliteiten sluiten mooi op elkaar aan en wij zagen hierin potentie om onze kwaliteiten samen te smelten voor de groei van bedrijven. We konden een full-service marketing bureau in het Westland beginnen. Na veel verschillende ideeën kwamen wij uit bij de naam van ons bedrijf: Merk Maatjes.

‘’De missie van Merk Maatjes is bedrijven te helpen met het neerzetten van een sterk imago en bedrijfsgroei te realiseren. ’’

sanne daenen merk maatjes

Sanne Daenen

Marketing manager

thijs mulder merk maatjes

Thijs Mulder

Branding manager

armand heijder merk maatjes

Armand Heijder

Brand manager

jeroen sellmeijer merk maatjes

Jeroen Sellmeijer

Ontwikkeling maatje

Onze visie

Aan de hand van onze gepersonaliseerde pakketten en onze verschillende diensten, willen wij bedrijven helpen met het neerzetten van een sterk imago en bedrijfsgroei te realiseren. Door de groei van bedrijven wil Merk Maatjes ook groeien naar een effectief en creatief full-service marketing bedrijf in het Westland.