Ontmoet onze maatjes!

Wil je meer weten over de maatjes achter ons marketingbureau en wat ze doen? Lees dan snel verder!

Hét full-service marketing bureau
in het Westland

Hoe is Merk Maatjes ontstaan?
Hoe zijn wij op het idee gekomen om een full-service marketing bureau te beginnen? Het begon met 3 vrienden uit het Westland die allemaal eigen specialiteiten hadden in branding, ontwikkeling en marketing. Onze specialiteiten sluiten mooi op elkaar aan en wij zagen hierin potentie om onze krachten te bundelen voor de groei van bedrijven in het Westland. Daarom zijn wij het full-service marketing bureau in het Westland begonnen.

Maart 2021 zijn wij Merk Maatjes gestart, midden in corona. Was dit een slimme keuze?
Allemaal waren we erg enthousiast om Merk Maatjes te laten slagen. Wij als jong team hebben een frisse blik op de wereld en daarom dachten we, we gaan ervoor! En daar zijn we erg blij mee, want we hebben al vele mooie projecten mogen uitvoeren.

Waarom zijn wij Merk Maatjes begonnen?
Merk Maatjes is een jong team en dat is onze kracht. Wij zien dat wij een frisse blik op jouw bedrijf hebben en daardoor jou goed kunnen helpen richting jouw doel! Wanneer wij met bedrijven een samenwerking aan gaan, gaan wij voor een fijne samenwerking. We willen een mooie band opbouwen met onze klant en natuurlijk met een super eindresultaat waar beide partijen blij mee zijn. Met een frisse en kritische blik helpen wij jouw bedrijf zichtbaar maken.

'De missie van Merk Maatjes is bedrijven te helpen met het neerzetten van een sterke branding en bedrijfsgroei te realiseren.'

Wie zijn de maatjes?

Van drie maatjes zijn we al uitgegroeid naar meer maatjes. Ieder heeft zijn eigen kwaliteit en dat maakt ons team sterk. Op kantoor hangt er altijd een gezellig sfeer. Door het jonge en enthousiaste team, maar ook kunnen we met een kritische blik naar elkaars werken kijken.

Meer weten over onze maatjes individueel? Klik op onze maatjes!

Armand_maatjes
sanne daenen marketing maatje
Thijs_maatje
marketing maatje tessa

Onze visie

Merk Maatjes wil MKB bedrijven in de sector gezondheidszorg en welzijn en de groene sector op een creatieve manier zien groeien en naamsbekendheid creëren bij hun doelgroep.

×