Ontmoet onze maatjes!

Waarom zijn wij Merk Maatjes begonnen?

Merk Maatjes is een jong team en dat is onze kracht. Wij hebben een frisse blik op jouw bedrijf en daardoor kunnen we jou goed kunnen helpen richting jouw doelen! Wanneer wij met bedrijven een samenwerking aangaan, gaan wij voor een fijne samenwerking. We willen een mooie band opbouwen met onze klant en natuurlijk met een super eindresultaat, waar beide partijen blij mee zijn. Met een frisse en kritische blik verhogen wij de zichtbaarheid van jouw merk!

Maart 2021 zijn wij Merk Maatjes gestart

Allemaal waren we erg enthousiast om Merk Maatjes te laten slagen. Wij als jong team hebben een frisse blik op de wereld en daarom dachten we, we gaan ervoor! En daar zijn we erg blij mee, want we hebben al vele mooie projecten mogen uitvoeren.

'De missie van Merk Maatjes is bedrijven te helpen met het neerzetten van een sterke branding en bedrijfsgroei te realiseren.'

Wie zijn de maatjes?

Van drie maatjes zijn we al uitgegroeid naar meer maatjes. Ieder heeft zijn eigen kwaliteit en dat maakt ons team sterk. Op kantoor hangt er altijd een gezellig sfeer. Door het jonge en enthousiaste team, maar ook kunnen we met een kritische blik naar elkaars werken kijken. Meer weten over onze maatjes individueel? Klik op onze maatjes!
Kennismaken?