Word jij

ons maatje?

Wie zijn

wij?

Hi! Wij zijn Merk Maatjes, een full-service marketing bureau in het Westland.

Onze maatjes staan voor jou klaar met onze verschillende diensten van branding tot ontwikkeling. Met de diensten die wij aanbieden, willen wij jouw bedrijf van A tot Z boosten aan de hand van een gepersonaliseerd pakket. Kom gezellig met onze maatjes rond de tafel zitten en brainstormen over de wensen en ideeën die bij jouw bedrijf passen. Aan de hand van de wensen en ideeën stellen wij een persoonlijk plan voor jou op.

Maar hoe zijn wij op het idee gekomen om een full-service marketing bureau te beginnen? Als 3 vrienden met allemaal onze eigen kwaliteiten in branding, marketing en ontwikkeling, zijn wij bij elkaar gekomen. Onze kwaliteiten sluiten mooi op elkaar aan en wij zagen hierin potentie om onze kwaliteiten te gebruiken voor de groei van bedrijven. Na veel verschillende ideeën kwamen wij uit bij de naam van ons bedrijf: Merk Maatjes.

Wij als drie maatjes gaan jouw merk helpen met de online- en offline marketing voor jouw bedrijf.

De missie van Merk Maatjes is bedrijven te helpen met het neerzetten van een sterk imago en bedrijfsgroei te realiseren. Dit aan de hand van onze gepersonaliseerde pakketten.

Onze visie

Aan de hand van onze gepersonaliseerde pakketten en onze verschillende diensten, willen wij bedrijven helpen met het neerzetten van een sterk imago en bedrijfsgroei te realiseren. Door de groei van bedrijven, wil Merk Maatjes ook groeien naar een effectief en creatief full-service marketing bedrijf in het Westland.

Marketing manager

Leonie van den Berg

Stagiaire Branding

Thijs Mulder

Stagiaire Branding

Brand manager

Jeroen Sellmeijer

Stagiaire Ontwikkeling

© copyright 2021 by Merk Maatjes