Sanne Poot

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Sanne, en ja, je hoort het goed, nog een Sanne in het team! Ik ben 20 jaar en ik loop sinds februari stage bij Merk Maatjes als branding en marketing specialist. Naast mijn stage kook ik graag, dat doe ik het liefst voor mijn familie en vrienden. In mijn vrije tijd kun je me vaak vinden bij mijn vriendinnen en doen we een drankje of gaan we de stad in. Ik ben graag creatief bezig en nu kan ik dat gaan toepassen tijdens mijn stage.

Ik kijk ernaar uit om de communicatiewereld in de praktijk mee te maken!

Welke opleiding volg ik?

Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding HBO Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Dit jaar richt zich alvast op een voorproefje van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Tijdens mijn opleiding heb ik alles geleerd over klantervaringen, merkstrategieën, media, reputaties en relaties van merken en nog veel meer. Ook heb ik de minor Creative Business gevolgd waar ik me verdiepte in het ontwikkelen van concepten voor grote merken en het gebruik van virtual reality in de media. Helemaal van deze tijd, toch?

Tijdens mijn stage hoop ik veel van deze kennis toe te kunnen passen en te ontdekken hoe het er in projecten echt aan toegaat.

Wat wil ik hierna doen?

Creativiteit is altijd al mijn passie geweest, dus daar wil ik zeker mee doorgaan. Of ik hierna nog een opleiding wil volgen, daar ben ik nog niet helemaal uit. Wat ik wel zeker weet is dat ik nog veel van de wereld wil zien en dat ik zeker door wil gaan met waar ik nu mee bezig ben.

Ik kijk er enorm naar uit om mijn stage bij Merk Maatjes te beginnen en mee te werken aan uitdagende projecten!

Sanne Poot zit op de bank in het kantoor van Merk Maatjes met haar laptop op schoot

Deel dit artikel online:

Gratis adviesgesprek!