Insanity

insanity

Het team van We Call It kwam naar onze maatjes voor hulp om beter zichtbaar te worden. We Call It is een festivalorganisatie in het Westland. In februari 2022 wilde zij hun eerste evenement Insanity organiseren. Helaas liet corona dit niet toe en is het verplaatst naar februari 2023.

Het hardstyle/RAW Festival in het Westland


Insanity is een hardstyle/RAW Festival in het Westland. De eerste editie van Insanity wil je niet missen! Onze maatjes hebben de line-up gezien en kunnen niet wachten tot we op Insanity staan. Dit zal in ‘t Teejater in Naaldwijk plaatsvinden. Om deze eerste editie uit te verkopen gaan onze maatjes het team van Insanity ondersteunen.

Aanpak van onze maatjes

Onze maatjes zijn gestart met de branding van het evenement. Wat voor evenement is het?, waar wordt het gehouden?, wat is de doelgroep? Vanuit onder andere vragen zijn wij verder gegaan met het ontwerpen van de huisstijl voor het festival. Toen de huisstijl stond hebben wij offline promotie ontwikkeld: posters, flyers en stickers. Natuurlijk het belangrijkste niet te vergeten namelijk een bijpassende website waar je de tickets kan bestellen!

Nu de basis voor het festival staat zijn onze marketing maatjes aan de slag gegaan met de marketing voor het festival. Hiervoor hebben wij een brainstorm gehad en zijn wij aan de slag gegaan met de social media. Voor Insanity beheren wij de gehele social media we hebben een content strategie, de content wordt bedacht, we doen de content creatie en zorgen voor de interactie met de volgers.

Heb jij je kaartje al bemachtigd? https://tibbaa.com/order/ymstdqyrti?lang=en 

Wat hebben onze maatjes voor Insanity gedaan?

×