Insanity

Het team van ‘We Call It’ kwam naar onze maatjes voor hulp om beter zichtbaar te worden. We Call It is een festivalorganisatie in het Westland. In februari 2022 wilde zij hun eerste evenement Insanity organiseren. Helaas liet corona dit niet toe en is het verplaatst naar februari 2023.

Het hardstyle/RAW Festival in het Westland


Insanity is een hardstyle/RAW Festival in het Westland. De eerste editie van Insanity wil je niet missen! Ons team heeft de line-up gezien en kunnen niet wachten tot we op Insanity staan. Dit zal in ‘t Teejater in Naaldwijk plaatsvinden. Om deze eerste editie uit te verkopen gaan onze maatjes het team van Insanity ondersteunen.

Aanpak van onze maatjes

Ons team is gestart met de branding van het evenement. Wat voor evenement is het? Waar wordt het gehouden? Wat is de doelgroep? Vanuit deze vragen zijn we een huisstijl gaan ontwerpen voor het festival. Wij hebben daarnaast offline promotie ontwikkeld: posters, flyers en stickers. Natuurlijk het belangrijkste niet te vergeten; een bijpassende website waar je de tickets kan bestellen!

Na de basis voor het festival zijn onze marketing maatjes aan de slag gegaan met het promoten van het festival. Wij beheren de gehele voor social media voor Insanity. Dit doen we aan de hand van een contentstrategie; de content wordt bedacht, ontwikkeld en geplaatst. We verzorgen ook de interactie met de volgers.

Heb jij je kaartje al bemachtigd? https://tibbaa.com/order/ymstdqyrti?lang=en 

Wat heeft ons team voor Insanity gedaan?

Deel dit artikel online:

Gratis adviesgesprek!