Wat is een merkstrategie?

Je merkstrategie is wat jou uniek maakt binnen de markt. Door een goede merkstrategie creëer je een grotere kans om je doelen te behalen. Om je merkstrategie te ontdekken, neem je samen met de branding maatjes een diepe duik in jouw merk. Wat onderscheidt jou van concurrenten? Wat is jouw positie? Welke doelen wil je behalen? Hiermee bouw je jouw bedrijf verder!

Waarom een merkstrategie?

Vaak wordt deze stap overgeslagen. Het kost veel tijd om een strategie op te zetten. Onze maatjes nemen deze tijd graag om jou te helpen een ijzersterke strategie neer te zetten! Zelf zit je vaak in een tunnelvisie waardoor je niet de goede merkstrategie kunt bepalen. Daarom is het beter is iemand van buitenaf een merkstrategie voor je te laten bepalen. Wanneer de merkstrategie eenmaal staat, zie je dat het doelgericht binnenhalen van klanten veel makkelijker wordt. Een merkstrategie is de basis voor een bedrijf dat groeit!
Jouw bedrijf valt op en verkoopt gemakkelijkerZichtbaarheid bij je doelgroepJe weet waar jouw bedrijf voor staatJe gaat je doelen bereiken!Het is tijdsefficiënt
Hier zie je Sanne en Tessa druk bezig zijn met het opzetten van een merkstrategie. Dit is een stap die vaak wordt overgeslagen binnen bedrijven. Tessa doet dit door middel van punten op papier in haar notitieboekje te schrijven, en Sanne doet dit op haar laptop.

Een merkstrategie is de basis om jouw bedrijf te laten groeien!

Wij ondersteunen het groeiproces van jouw bedrijf

Nadat we jouw merkstrategie op hebben gezet kun je aan de slag om jouw bedrijf te laten groeien! Het laten groeien van jouw bedrijf is gebaseerd op de wensen van je doelgroep. Dit kan gaan bestaan uit social media beheer, nieuwsbrieven, blogs, fotografie, of het onderhouden van de website. Allerlei taken die je uit handen kunt geven aan onze maatjes!

Rebranding laten creëren door Merk Maatjes

Wij als Merk Maatjes creëren graag jouw merkstrategie! Maar waarom kies je voor Merk Maatjes?

  • Ons team staat buiten jouw bedrijf, waardoor onze maatjes met een frisse blik naar jouw bedrijf kunnen kijken.
  • Wij zijn op de hoogte van alle nieuwe technieken en ontwikkeling die we direct toepassen op jouw bedrijf.
  • De maatjes hebben allemaal hun eigen expertise, waardoor we als team een goed beeld kunnen creëren wat jouw bedrijf uniek maakt.
  • We bestaan dan wel uit een team met diverse maatjes, maar jij hebt altijd jouw eigen aanspreekpunt. Hierdoor switch je niet telkens verschillende maatjes.
  • Even bijkletsen over de ontwikkelingen van jouw bedrijf of wil je toch nog iets bespreken? Wij zetten een lekker kopje koffie of thee!
  • Is er naast een merkstrategie nog iets anders waar onze maatjes jou mee kunnen helpen? Ons team is erg flexibel waardoor wij dit snel voor jou kunnen regelen!
Hier zie je Vera en Bibienne samen een brainstormsessie houden op het plakbord met alle post-its daarop met ideeën voor klanten van Merkmaatjes.
Hier is armand te zien met zijn laptop. Dit is zijn middel waar hij eigenlijk de hele dag op werkt om bedrijven te laten groeien binnen hun markt.

Armand Heijder

Branding is veel meer dan alleen een logo. Onze maatjes gaan samen met jou kijken waar jij met je bedrijf tegenaan loopt.
Gratis adviesgesprek!