Rebranding

Een hele nieuwe start maken met je bedrijf? Zet rebranding in!

Branding

Wat is rebranding?

Rebranding is meer dan alleen het aanpassen van je huisstijl. Bij rebranding ga je opnieuw naar je bedrijf kijken. Hierdoor krijg je een beter beeld van jouw bedrijf en ga jij je doelen behalen, zoals nieuwe klanten binnenhalen.
marktpositie icon

Merkimago

Hoe kom jij over bij klanten? Wij helpen bij het creëren van een passend merkimago voor binding met toekomstige klanten.

rebranding icon

Merkidentiteit

Past jouw uitstraling bij je merkimago? Door een opvallende merkidentiteit te maken val je op binnen de markt en straal je uit wat bij jouw bedrijf past.

marktpositie icon

Doelgroep

Door je doelgroep helder te hebben kun je hier goed op inspelen! Je trekt makkelijker klanten aan en weet beter op wie je je moet focussen.

merkstrategie icon

Merkstrategie

Wat is jouw doel? Hoe ga jij je doelen behalen? Door gewoon maar iets te doen kom je er helaas niet. Wij helpen je om een goede merkstrategie neer te zetten.

Wat brengt rebranding jou?

Marketing Maatje Charlotte

Een nieuwe blik op jouw bedrijf zorgt voor veel groei en nieuwe motivatie!

Rebranding pakket

39
99
Vanaf
 • Lijst Item #1
 • Lijst Item #2
 • Lijst Item #3

Is jouw bedrijf toe aan een rebranding?

Vanaf €...

Neem contact op met onze branding maatjes en zij gaan samen met jou aan de slag voor de perfecte branding! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Hoe gaan wij te werk?

Iedere klant is uniek en heeft daarom zijn eigen aanpak nodig. Wij hebben een stappenplan ontwikkeld om deze aanpak bij iedere klant zo goed mogelijk te laten verlopen. Bekijk hier hoe deze aanpak van start gaat:
Met de rebranding plannen we eerst een gratis kennisgesprek in. Tijdens dit gesprek leer je onze maatjes kennen en wij jouw bedrijf.

Je krijgt van ons een werkboek opgestuurd met daarin diverse vragen over je bedrijf die je moet beantwoorden. Deze vragen bespreken wij in een tweede gesprek.

De koffie en thee staan klaar en samen gaan we in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij de vragen uit het werkboek en gaan we diep in op de volgende aspecten: Merkimago, Doelgroep, Merkidentiteit en Merkstrategie.

Je merk staat zo goed als klaar, maar nu komt je identiteit écht tot uiting: namelijk jouw huisstijl. Jouw huisstijl wordt volledig aangepast op je merkimago. Trekt het jouw doelgroep en voel jij je er goed bij? Hierna staat jouw rebranding!

Jouw rebranding creëren samen met Merk Maatjes

Aan de slag met jouw rebranding! Maar waarom kies je voor Merk Maatjes?

 • Terwijl jij je bedrijf kan dromen kijken onze maatjes met een frisse blik naar jouw bedrijf.
 • Wij zijn jong maar weten wat goed is voor jouw bedrijf! Samen kijken wij naar wat jouw bedrijf uniek maakt en denken wij met jou mee. Wel geven wij ons eigen advies en dat advies kan soms wat kritisch zijn.
 • Wij hebben een team met verschillende maatjes maar jij hebt altijd een standaard  aanspreekpunt, waardoor je niet telkens switcht tussen de maatjes.
 • Een kopje koffie of thee met een gezellig praatje, onze maatjes zorgen ervoor!
 • Heb je naast je rebranding nog iets anders waar je tegenaan loopt? Ons team is erg flexibel en regelt het graag snel voor jou. Onze strippenkaart is helemaal handig!
Social media 1
Armand-maatje

Armand Heijder

“Een nieuwe blik op je bedrijf gaat je enorm helpen om verder te groeien binnen jouw markt”

Meer weten over rebranding?

Jouw gratis gids voor groei en succes!

Onze nieuwe E-Book: “Na de zomer boost: jouw gids voor bedrijfsgroei en succes”. In dit E-Book delen we onze onmisbare strategieën die ervoor zullen zorgen dat jouw bedrijf een succes wordt dit najaar!

 • Zet concrete stappen en strategieën in om je bedrijf te laten opvallen.
 • Leer niet alleen hoe je succes kunt behalen na de zomer, maar ook voor een succesvol najaar!
 • Ontdekt eenvoudige manieren om groei te stimuleren en nieuwe successen te behalen.
×