Brandbook

In een oogopslag het verhaal jouw bedrijf zien. In een brandbook vertel je heel makkelijk jouw huisstijl en merkidentiteit!

merkstrategie

Waarom maak je een brandbook?

Een brandbook is handig om voor jouw bedrijf te hebben. Wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe medewerker bij het bedrijf komt, weten zij gelijk wat jouw bedrijf inhoudt en welke stijl jullie hanteren.

marktpositie icon

Merkimago

Hoe kom jij over bij klanten? Wij helpen bij het creëren van een passend merkimago voor binding met toekomstige klanten.

rebranding icon

Merkidentiteit

Past jouw uitstraling bij je merkimago? Door een opvallende merkidentiteit te maken val je op binnen de markt en straal je uit wat bij jouw bedrijf past.

Doelgroep

Doelgroep

Door je doelgroep helder te hebben kun je hier goed op inspelen! Je trekt makkelijker klanten aan en weet beter op wie je je moet focussen.

merkstrategie icon

Merkstrategie

Wat is jouw doel? Hoe ga jij je doelen behalen? Door gewoon maar iets te doen kom je er helaas niet. Wij helpen je om een goede merkstrategie neer te zetten.

Een brandbook laten creëren door Merk Maatjes

Laat jouw brandbook creëren door Merk Maatjes!
Maar waarom kies je voor Merk Maatjes?

  • Terwijl jij je bedrijf kan dromen kijken onze maatjes met een frisse blik naar jouw bedrijf.
  • Wij zijn jong maar weten wat goed is voor jouw bedrijf! Samen kijken wij naar wat jouw bedrijf uniek maakt en denken wij met jou mee. Wel geven wij ons eigen advies en dat advies kan soms wat kritisch zijn.
  • Wij hebben een team met verschillende maatjes maar jij hebt altijd een standaard  aanspreekpunt, waardoor je niet telkens switcht tussen de maatjes.
  • Een kopje koffie of thee met een gezellig praatje, onze maatjes zorgen ervoor!
  • Heb je naast een brandbook nog iets anders waar onze maatjes  jou mee kunnen helpen? Ons team is erg flexibel en regelt het graag snel voor jou. Onze strippenkaart is helemaal handig!
seo

Een brandbook gemaakt in jouw huisstijl en merkidentiteit!

Armand-maatje

Armand Heijder

“Met een brandbook zorg je ervoor dat alle medewerkers het bedrijf goed kunnen presenteren! “

Meer weten over brandbook?

Jouw gratis gids voor groei en succes!

Onze nieuwe E-Book: “Na de zomer boost: jouw gids voor bedrijfsgroei en succes”. In dit E-Book delen we onze onmisbare strategieën die ervoor zullen zorgen dat jouw bedrijf een succes wordt dit najaar!

  • Zet concrete stappen en strategieën in om je bedrijf te laten opvallen.
  • Leer niet alleen hoe je succes kunt behalen na de zomer, maar ook voor een succesvol najaar!
  • Ontdekt eenvoudige manieren om groei te stimuleren en nieuwe successen te behalen.
×