Waarom maak je een brandbook?

Een brandbook is een belangrijk hulpmiddel dat de identiteit en huisstijl van jouw bedrijf laat zien. Het is erg handig om te hebben, vooral wanneer er nieuwe teamleden bij jouw bedrijf komen. Met een brandbook is het gelijk duidelijk waar jij voor staat, welke stijl je hanteert en welke "regels" daarbij horen. Het biedt een overzicht van de visuele elementen, zoals het logo, kleurenpalet, lettertypes en grafische elementen, die consistent wordt gebruikt in alle marketinguitingen.

Op die manier zorgt het brandbook voor een consistente en herkenbare uitstraling van jouw merk, zowel intern als extern!

Waarom is een brandbook zo belangrijk?

Meer tijd om te doen waar je écht goed in bentOpvallen en gemakkelijker verkopenEen sterk en herkenbaar merk zijnDuidelijke regels voor je huisstijlEen consistent beeld in al je marketingDe juiste doelgroep aantrekkenNieuwe teamleden snel laten meedraaienJe doelen overzichtelijk en haalbaar makenGroeikansen en nieuwe klanten binnenhalen met je brandbook
Branding experts bezig met een brainstormsessie voor de klant door middel van post-its op papier.

Een brandbook in jouw huisstijl en merkidentiteit!

brandbook-merkmaatjes

Een brandbook laten creëren
door Merk Maatjes

Wij als Merk Maatjes creëren graag jouw brandbook! Maar waarom kies je voor Merk Maatjes?

  • Ons team is jong, waardoor onze maatjes met een frisse blik naar jouw bedrijf kunnen kijken.
  • Wij zijn op de hoogte van alle nieuwe technieken en ontwikkeling die we direct toepassen op jouw bedrijf.
  • De maatjes hebben allemaal hun eigen expertise, waardoor we als team een goed beeld kunnen creëren wat jouw bedrijf uniek maakt.
  • We bestaan dan wel uit een team met diverse maatjes, maar jij hebt altijd jouw eigen aanspreekpunt. Hierdoor switch je niet telkens verschillende maatjes.
  • Even bijkletsen over de ontwikkelingen van jouw bedrijf of wil je toch nog iets bespreken? Wij zetten een lekker kopje koffie of thee!
  • Is er naast een brandbook nog iets anders waar onze maatjes jou mee kunnen helpen? Ons team is erg flexibel waardoor wij dit snel voor jou kunnen regelen!
Hier is armand te zien met zijn laptop. Dit is zijn middel waar hij eigenlijk de hele dag op werkt om bedrijven te laten groeien binnen hun markt.

Armand Heijder

Branding is veel meer dan alleen een logo. Onze maatjes gaan samen met jou kijken waar jij met je bedrijf tegenaan loopt.
Gratis adviesgesprek!