Website laten maken

Hoe haal jij het maximale uit jouw website? Ons ontwikkel team staat klaar om jouw online aanwezigheid te versterken! Wij leveren jouw het gehele plaatje voor je nieuwe website: een professionele website, teksten, foto’s en direct de vindbaarheid. Met slimme strategieën en creatieve website ontwikkeling geven we het online succes van jouw bedrijf een boost. Onze maatjes werken aan een strategische website die perfect past bij jouw bedrijf en wensen. Samen zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid en natuurlijk het doel waar we allemaal voor werken, meer klanten uit je website halen! Merk Maatjes kan het gehele plaatje voor je ontwikkelen.

Een professionele website laten maken?

Wat zijn jouw doelen en ambities voor de online aanwezigheid van jouw bedrijf? Of je nu op zoek bent naar meer klanten, hogere verkoopcijfers, grotere naamsbekendheid of gewoon een informatieve plek voor jouw bedrijf. We vinden het heel belangrijk dat de website altijd aansluit bij de identiteit en huisstijl van je bedrijf. We kunnen de huidige huisstijl aanhouden of gaan met jou aan de slag om ook een nieuwe huisstijl en identiteit te ontwikkelen. Klanten verwachten tegenwoordig niet alleen een website maar ook een missie en visie. Meer weten over branding. Dit maakt Merk Maatjes: we willen het gehele plaatje aanbieden, niet alleen de website, maar jouw identiteit achterhalen en dat weerspiegelen. Dit zal klanten overhalen om voor jouw bedrijf te kiezen.
Ons team gaat dus verder dan alleen het bouwen van een website. Wij denken actief mee met de doelstellingen van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat de website perfect aansluit bij jouw doelen en behoeften. Samen creëren we een website die jouw bedrijf helpt jouw doelen te bereiken. Laat ons de perfecte website voor jou maken en zie het succes van de online aanwezigheid van jouw bedrijf. We doen dit door eerst met je in gesprek te gaan om zo jouw behoeftes en werkzaamheden van het bedrijf te begrijpen.

Wat brengt een nieuwe website jou?

Goede eerste indruk voor potentiële klantenMeer herkenbaarheid voor jouw bedrijfJe komt betrouwbaar en professioneel overJouw bedrijf valt op en je verkoopt gemakkelijkerDe doelgroep komt op jouw website terechtJe bent beter vindbaarEen compleet geheel: website, teksten, foto’s en SEOLaat de maatjes het werk doen waardoor jij tijd overhoudt
marketing-design

Jouw website is het digitale visitekaartje!

Hoe gaan wij te werk?

Iedere klant is uniek en heeft daarom zijn eigen aanpak nodig. Wij hebben een stappenplan ontwikkeld om deze aanpak bij iedere klant zo goed mogelijk te laten verlopen. Bekijk hier hoe deze aanpak van start gaat:
Onderzoek
Bij elke website beginnen wij met een kort onderzoek naar de doelen en wensen van de klant.
Sitemap
Op basis hiervan maken wij een sitemap van de website. Nadat we de sitemap hebben samengesteld beginnen we aan wireframes van de website, een globaal overzicht van de indeling van de pagina’s.
Conceptontwikkeling
Nadat wij het doel van de website besproken hebben gaan wij aan de slag met het maken van verschillende concepten. Na de opzetjes van de wireframes gaan we aan de slag met het ontwerpen van de concepten, hierin verwerken we meteen de huisstijl zoals kleuren, fonts en andere beeldmerken. Na goedkeuring van deze concepten gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de website!
Website bouwen
Als jij een concept hebt uitgekozen, gaan wij deze uitwerken en aanvullen met mooie content creatie. Wanneer dit allemaal staat is de website zo goed als klaar. Een mooie website is heel belangrijk, maar hij moet ook vindbaar zijn.
Content creatie
Je kunt foto’s aanleveren of wij gaan bij jou langs om foto’s te maken. Persoonlijke foto’s maken een website geloofwaardiger en halen klanten over om bij jou een dienst of product af te nemen omdat ze zich met jou kunnen identificeren.
SEO optimalisatie
Het uitvoeren van SEO op een nieuwe website is een essentieel onderdeel van het lancerings proces. SEO staat voor Search Engine Optimization, en het doel ervan is om de zichtbaarheid en rangschikking van de website in zoekmachines, zoals Google en Bing te verbeteren. Hierdoor kan de website meer organisch verkeer aantrekken en potentiële klanten bereiken. Als je geen goede SEO uitvoert is je website niet goed vindbaar en dat zou heel zonde zijn.
Evaluatiemoment
We doen nog een evaluatiemoment om de laatste feedback te bespreken en dan kan jouw website live!

Jouw website laten maken bij
bij Merk Maatjes

Aan de slag met jouw website! Maar waarom kies je voor Merk Maatjes?

  • Een compleet geheel: website, teksten, foto’s en SEO.
  • Op maat gemaakte websites die jouw bedrijf laten stralen.
  • Creatieve ontwerpen die jouw merk onderscheiden.
  • Resultaatgerichte aanpak om jouw succes te vergroten.
  • Gebruiksvriendelijke websites die een fijne ervaring bieden.
  • Eén vast aanspreekpunt in ons team van maatjes, zodat je niet steeds hoeft te wisselen.
  • Ontwerp- en ontwikkel maatjes die technische vaardigheden combineren met design.
  • Een vriendelijke partner die met jou meedenkt en streeft naar langdurig succes.
  • En de koffie staat altijd klaar!
thijs-ontwikkel-maatje-transparant

Tip van Thijs

“Een opvallend digitaal visitekaartje voor jouw klanten. Creëer een website om jouw klanten te overtuigen” Meer weten over websites?
Gratis adviesgesprek!