Website laten maken

Is jouw website ingericht om online zichtbaar te zijn?

Website maken

Een website laten maken?

Wat wil jij bereiken met je website? Meer klanten, meer verkoop, meer naamsbekendheid of alleen voor informatief gebruik? 

Je maakt niet zomaar een website, maar met een doel voor ogen. Onze maatjes denken mee met het doel van jouw bedrijf en gaan daarop de perfecte website maken.

website ontwerp icon

Maatwerk

Onze ontwikkel maatjes maken een website gericht op jouw wensen. Wij luisteren naar wat jij voor ogen hebt, denken met je mee en maken een professionele website op maat!

webshop ontwerp icon

Eenvoudig aanpassen

In het CMS systeem waarmee wij werken is het eenvoudig om zelf je website up-to-date te houden.

content icon

SEO proof

Je digitale visitekaartje staat klaar, maar je wilt natuurlijk ook dat je website goed gevonden wordt. Onze marketing maatjes zorgen ervoor dat je website SEO proof wordt gemaakt!

Wat brengt een nieuwe website jou?

rebranding

Een opvallend digitaal visitekaartje voor jouw klanten. Creëer een website om jouw klanten te overtuigen.

Hoe gaan wij te werk?

Iedere klant is uniek en heeft daarom zijn eigen aanpak nodig. Wij hebben een stappenplan ontwikkeld om deze aanpak bij iedere klant zo goed mogelijk te laten verlopen. Bekijk hier hoe deze aanpak van start gaat:

Bij het maken van een website plannen wij eerst een gratis kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek leer je onze maatjes kennen en wij jouw bedrijf.

Nadat wij het doel van de website besproken hebben gaan wij aan de slag met het maken van verschillende concepten. Deze concepten bespreken wij samen met jou, want het is jouw website en jij moet er een goed gevoel bij hebben! 

Als jij een concept hebt uitgekozen gaan wij deze uitwerken en aanvullen met mooie content creatie. Wanneer dit allemaal staat is de website zo goed als klaar.

We doen nog een evaluatiemoment om de laatste feedback te bespreken en dan kan jouw website live!

Over ons

Jouw website laten maken bij Merk Maatjes

Aan de slag met jouw social media!
Maar waarom kies je voor Merk Maatjes?

  • Terwijl jij je bedrijf kan dromen kijken onze maatjes met een frisse blik naar jouw bedrijf.
  • Wij zijn jong maar weten wat goed is voor jouw bedrijf! Samen kijken wij naar wat jouw bedrijf uniek maakt en denken wij met jou mee. Wel geven wij ons eigen advies en dat advies kan soms wat kritisch zijn.
  • Wij hebben een team met verschillende maatjes maar jij hebt altijd een standaard  aanspreekpunt, waardoor je niet telkens switcht tussen de maatjes.
  • Een kopje koffie of thee met een gezellig praatje, onze maatjes zorgen ervoor!
  • Heb je naast je website nog iets anders waar je tegenaan loopt? Ons team is erg flexibel en regelt het graag snel voor jou. Onze strippenkaart is helemaal handig!
Thijs-Maatje

Ontwikkel maatje Thijs

“Een opvallend digitaal visitekaartje voor jouw klanten. Creëer een website om jouw klanten te overtuigen” Meer weten over websites?
×