Hier zie je waarom het hebben van een brandbook heel belangrijk is. Het is een belangrijk hulpmiddel dat de identiteit en huisstijl van jouw bedrijf laat zien. Hier zie je op tafel het proces daarvan. De kleuren rechts, met de look en feel en dan uiteindelijk links jou naar stijl gemaakte brandbook.

Wat voor soorten drukwerk?

Met drukwerk promoot je jouw bedrijf op verschillende manieren. Drukwerk is een hele simpele manier om offline of online de aandacht te trekken. Er bestaan verschillende soorten drukwerk. Hieronder staan drie drukwerk soorten vermeld.

Visitekaartje

Een visitekaartje is erg belangrijk en wordt nog steeds veel gebruikt. Het is een makkelijke manier om je gegevens achter te laten bij een potentiële klant.

Flyer

Een flyer is eigenlijk een soort kleine poster, maar op een flyer zet je meer informatie over jouw bedrijf of evenement. Dit is ook een makkelijke manier om jouw bedrijf onder de mensen te laten komen.

Poster

Ben je bezig met een nieuwe vestiging of een campagne en zoek je nog een toffe poster? Posters trekken je aandacht en kan je op mooie plekken hangen.

Ons team helpt jou met passend drukwerk voor online en offline promotie

thijs-ontwikkel-maatje-transparant

Thijs Mulder

“Een goede huisstijl zorgt voor meer herkenbaarheid bij je klanten. Zorg dus dat je een goede huisstijl hebt staan!” Meer weten over drukwerk?
Gratis adviesgesprek!