BOOM-methode

De BOOM-methode, wat is dat?

Onze maatjes hebben verschillende expertises, waardoor we jou op elk aspect kunnen ontzorgen of ondersteunen. Door de BOOM-methode in te zetten, zorg jij dat jouw bedrijf stevig geworteld is en zo sterk staat als een boom, maar waar staat de afkorting BOOM voor? Dat leggen wij uit in dit blog!

Geen traject!

Voordat we uitleggen wat de BOOM-methode inhoudt, willen we duidelijk maken dat het geen volledig traject is waar je aan vast zit. Het is een houvast voor bedrijven en voor de maatjes om op een gestructureerde manier te kunnen vaststellen waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Het is natuurlijk wel mogelijk om de volledige methode te doorlopen, maar dus absoluut geen must. Uiteindelijk bepaal jij waar de focus moet liggen en welke zaken je graag zou verbeteren binnen jouw bedrijf!

B – Branding

De eerste stap in onze methode staat voor branding. Onze maatjes duiken diep in jouw bedrijf en ontdekken wat jouw bedrijf uniek maakt, wie jouw doelgroep is en nog veel meer. Daarnaast onderzoeken we wat er speelt in jouw markt. Met onze creativiteit en strategische kennis creëren we een krachtige branding, die jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Dit is de eerste stap naar succes! 

O&O – Ontwerp en ontwikkeling

Nu je branding staat, kun je aan de slag met de volgende stap in de BOOM-methode: ontwerp en ontwikkeling. We brengen de branding tot leven en vertalen de strategie in een passende huisstijl, die de waarden van jouw bedrijf weerspiegeld. Onder ontwerp en ontwikkeling valt: het ontwerpen van een website, een webshop, een huisstijl en verschillende soorten content, animaties en drukwerk. Tijdens het ontwerpen en ontwikkelen verwerken we jouw doelen, branding en huisstijl, om op maat gemaakte stukken content te creëren. Als de branding tot leven is gebracht, is er nog één laatste stap binnen de methode. 

M – Marketing

De laatste stap in dit traject is de marketing van jouw bedrijf. Het is het tijd om je branding en huisstijl aan de buitenwereld te laten zien en zo klanten aan te trekken. Onze marketing experts starten met een marketingplan. We onderzoeken marketingideeën die goed bij jouw bedrijf passen en zorgen ervoor dat deze in het plan worden opgenomen. Denk hierbij aan activiteiten, zoals social media marketing, offline promotiecampagnes, het schrijven van blogs (waardoor je makkelijk gevonden wordt via zoekmachines) of het plaatsen van online advertenties. We bepalen met jou wat bij jouw bedrijf past en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Aan het einde van deze stap zie je dat er een stroom van nieuwe klanten binnenkomt! Wil jij deze BOOM-methode voor jouw bedrijf inzetten? Neem gerust contact met ons op voor een gratis kennismaking. Onze maatjes staan voor je klaar! Plan hier een afspraak!

Wel het hele traject doorlopen?

Klinkt de volledige BOOM-methode je als muziek in de oren? Speciaal voor jou hebben we twee trajecten klaarliggen bij BrandFirst! BrandFirst is een tweede bedrijf waar we onze diensten net op een andere manier aanbieden, namelijk in de vorm van trajecten. Deze trajecten zullen jouw onderneming naar nieuwe hoogtes tillen. Benieuwd naar onze trajecten? Klik hier om te ontdekken wat de specialisten bij Merk Maatjes jou nog meer te bieden hebben!

Deel dit artikel online:

Gratis adviesgesprek!