Adverteren

Wil jij meer bereik en leads? Start nu met online advertenties!

Laptop

Waarom online adverteren?

Het maken en plaatsen van advertenties heeft veel voordelen. Met adverteren creëer je meer naamsbekendheid, je bedrijf wordt beter zichtbaar en je kunt je doelgroep beter aanspreken. Het grootste doel is natuurlijk om meer klanten te krijgen door advertenties in te zetten. Samen maken wij advertenties passend bij jouw doelgroep en bij jouw doel om dit doel te gaan behalen.

Waarop kan je adverteren?

adverteren icon

Social media

Is jouw doelgroep grotendeels te vinden op social media? Dan is adverteren op jouw social media kanalen een super goede volgende stap voor jouw bedrijf. Via betaalde campagnes en advertenties kan je jouw doelgroep op een specifieke manier bereiken.

adverteren icon

Offline

Wil jij juist een bredere doelgroep bereiken of is jouw doelgroep niet online actief? Dan is offline adverteren ook zeker een optie. Als je bijvoorbeeld posters op drukke plekken hangt dan kijken veel mensen er naar.

adverteren icon

Google

Adverteren op Google doe je door gebruik te maken van Google Ads. Dit is een onderdeel van Google waarin je campagnes kan aanmaken voor jouw bedrijf. Het adverteren op Google heeft als voordelen dat je meer zichtbaarheid creëert en beter gevonden wordt.

Jouw advertentie maken samen met Merk Maatjes

Aan de slag met jouw advertenties! Maar waarom kies je voor Merk Maatjes?

Terwijl jij je bedrijf kan dromen kijken onze maatjes met een frisse blik naar jouw bedrijf.

Wij zijn jong en weten wat goed is voor jouw bedrijf!
Samen kijken wij naar wat jouw bedrijf uniek maakt en denken wij met jou mee. Wel geven wij ons eigen advies en dat advies kan soms wat kritisch zijn.

Wij hebben een team met verschillende maatjes maar jij hebt altijd een standaard aanspreekpunt, waardoor je niet telkens switcht tussen de maatjes. Gezellig een kopje koffie of thee, het staat voor jou klaar!

Heb je na je advertenties nog iets waar je tegenaan loopt? Ons team is erg flexibel en regelt het graag snel voor jou. Onze strippenkaart is helemaal handig!

Social media

Is jouw bedrijf toe aan meer bereik en leads? Start nu met online advertenties!

Sanne-maatje

Sanne Daenen

“Is jouw bedrijf toe aan meer bereik en leads? Start nu met online advertenties!”

Meer weten over advertenties?

×