Maak kennis met ons ontwikkel maatje

Mij werd gevraagd om een blog over mezelf te schrijven.. Lastig voor iemand die niet graag over zichzelf praat..

Wie ben ik?

Eerst even voorstellen. Mijn naam is Armand, 24 jaar en al een tijdje bezig als eigen ondernemer, maar pas sinds kort ben ik een Merk Maatje. In 2016 ben ik begonnen met mijn eerste bedrijf Onwego. Tenminste begonnen.. meer er ingerold. Tijdens mijn studie op het Grafisch Lyceum Rotterdam werkte mijn vader bij een transportbedrijf die opzoek waren naar iemand hun website kon vernieuwen.Na het ontvangen van offertes met prijzen die buiten hun budget vielen, vroeg mijn vader tijdens het avondeten of ik een op opzetje kon maken. Zo gezegd, zo gedaan. Na twee maanden stond hun nieuwe website maar toen kwam de vraag… Hoe krijg ik betaald? Die avond weer aan de keukentafel met mijn vader kwamen het idee. Inschrijven bij de Kamer van Koophandel en netjes een factuur sturen. Zo, project afgerond en nu?

Het begin van mijn eerste bedrijf

Eerst mijn studie afronden en daarna verder kijken. Na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen met de opleiding Creative Media and Game Technology aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens dit studiejaar begon ik meer aanvragen te krijgen met mijn bedrijf. Deze reden en nog een paar andere redenen, dwongen dit mij te stoppen met mijn studie. Het jaar erop probeerde ik het nog een keer bij de opleiding Informatica. Tijdens dit jaar kwam ik er achter dat ik op de werkvloer meer leerde van de projecten die ik voor mijn klanten deed, dan gedurende de opleiding. Toen ben ik het gesprek aangegaan met mijn studiecoach wat ik het beste kon doen. Zij vertelde mij het volgende “Officieel mag ik dit niet zeggen, omdat we ons slagingspercentage hoog moeten houden. Maar als ik je zo zie en als ik jou verhaal zo hoor zou ik je aanraden om je te focussen op je eigen bedrijf“.

2019 was het jaar waarin ik mij fulltime storten op mijn eigen bedrijf. Na februari een mooie kantoorruimte te hebben gevonden, was het tijd voor een frisse start. Mijn bedrijf groeide snel en binnen een paar maanden kwam het van de grond. Een jaar later ben ik naar een iets groter kantoor verhuisd, omdat ik de uitdaging aan wilde gaan om studenten op te leiden als stagebegeleider.

Hoe begon ik met Merk Maatjes?

Na veel leuke projecten te hebben gedaan, kwam de vraag vanuit mijn klanten of ik meer kon doen dat alleen software projecten. Kort daarna raakte ik aan de praat met Sanne en kwamen we op het idee voor Merk Maatjes. Een full service marketing bureau waar wij ondernemingen van A tot Z mee helpen en verbeteren op on- en offline marketing.

Na veel brainstormsessies zijn we dit jaar van start gegaan. We zitten vanaf dat moment niet meer stil. Benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op met ons: info@merkmaatjes.nl

© copyright 2021 by Merk Maatjes