Meet Youandi

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Youandi van Alphen. Ik ben 23 jaar en ik loop sinds begin september stage bij Merk Maatjes. Ik ga aan de slag met een afstudeeronderzoek naar nieuwe kansen in de markt, om zo Merk Maatjes verder te helpen. Naast mijn stage doe ik graag hardlopen, hierin heb ik mezelf als doel gesteld om een keer in mijn leven de marathon te lopen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals en doe ik graag leuke uitjes om zo samen met mijn vrienden en familie leuke herinneringen te maken om op terug te blikken. 

Ik kijk er enorm naar uit om de komende periode veel te leren over het bedrijf, maar ook hoe de markt in elkaar zit en daar een passende oplossing voor te vinden!

Welke opleiding volg ik?

Ik zit momenteel in mijn vierde en tevens laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie, Marketing of Social Business aan de Hogeschool Rotterdam. Deze opleiding richt zich niet alleen op het maken van commerciële winst, maar houdt ook rekening met maatschappelijke thema’s. Op deze opleiding heb ik cases gehad over de circulaire economie, duurzaamheidsoplossingen en hoe je ervoor kan zorgen dat mensen het ook goed hebben. 

Ook heb ik de minor Meer dan een Club gevolgd waar ik me verdiepte in dat sportclubs niet alleen een club zijn, maar ook een groot voorbeeld zijn voor de maatschappij. Dit doen zij omdat sport heel belangrijk is en het niet voor iedereen is weggelegd om zich aan te melden bij een vereniging. 

Wat wil ik hierna doen?

Sport is altijd al mijn passie geweest. Ik wil een baan vinden waarbij ik sport en marketing kan combineren. Ik heb in mijn derde jaar van de opleiding ook stage gelopen bij een betaald voetbalorganisatie. Verder zou ik nog een rondreis willen maken door Zuid-Afrika, daar wil ik graag op safari gaan en de Big Five gaan bekijken. 

Voor nu ga ik mij focussen op een leuke en leerzame tijd bij Merk Maatjes!

Youandi van Alphen staat bij het Merk Maatjes logo in het kantoor van Merk Maatjes.

Deel dit artikel online:

Gratis adviesgesprek!