Persoonlijk verhaal van Nomi

Hi, herinneren jullie ons maatje Nomi nog? Zoals jullie wellicht nog weten, is Nomi in 2022 bij ons begonnen als ontwerp maatje. We merkten al snel dat ze van vele markten thuis was en de projecten gemakkelijk oppakte. In februari 2023 is ze aan een nieuwe stage begonnen. We vonden het jammer om haar te zien vertrekken, maar ze heeft ook op haar andere stage veel bijgeleerd en… is toch weer bij ons teruggekomen. 

Officieel ontwerp maatje

Nadat Nomi het tweede gedeelte van haar stage had afgerond, heeft ze haar diploma als mediavormgever gehaald!  Ze heeft besloten niet verder te gaan met een vervolgopleiding. ‘School is niet echt iets voor mij’. Nomi is erachter gekomen dat ze het leren in de praktijk een stuk leuker vindt dan op school. Vandaar dat haar stage bij Merk Maatjes heeft gevolgd in een baan! 

Huisstijl of blog schrijven alles is mogelijk

Bij Merk Maatjes kunnen we Nomi voor alle taken op laten draaien. Een logo ontwerpen, een huisstijl opzetten, social media berichten verzinnen en schrijven of blogs schrijven. Ze staat voor alles open, maar wat vindt ze zelf het leukst? 

‘’Die variatie op een dag vind ik eigenlijk ook juist het leukst! Ik vind het heerlijk om op een dag met verschillende projecten bezig te zijn. Al krijg ik ook weer energie om mij de hele middag te focussen op een nieuwe klant en hier een complete huisstijl voor neer te kunnen zetten. Op mijn tweede stage heb ik me wat meer bezig mogen houden met het ontwerpen en creëren van websites. Ik merkte dat ik dit toch eigenlijk ook wel heel leuk vind om te doen en wil hier graag ook nog in leren.

Het allerleukste project wat ik heb mogen doen…Lastige vraag maar ik denk toch dat het ‘t Bloemeke is. Het is zó leuk om te zien wat voor een verschil je hebt gemaakt voor dit bedrijf en hoe blij de klant met het eindresultaat is. Dit heb ik natuurlijk samen mogen doen met alle maatjes. Door ieder zijn individuele kwaliteiten in te zetten zijn we gezamenlijk tot het allerbeste eindresultaat voor de klant gekomen.

Nu t’ Bloemeke afgerond is, ben ik opnieuw druk bezig met het creëren van een nieuwe huisstijl. Dit voor een klant die zijn eigen bedrijf wilt gaan beginnen. Hierover later meer…’’

Een bezig bijtje

Zoals we snel ontdekten, is Nomi van vele markten thuis. Niet alleen binnen Merk Maatjes, maar ook daarbuiten. Naast haar baan bij ons, is ze ook werkzaam in de Noviteit Monster. Ook kun je haar afgelopen zomer tegen zijn gekomen bij Bugaloe Beach in Ter Heijde. Zo blijft Nomi lekker bezig ;). Nomi toont doorzettingsvermogen en heeft altijd haar woordje klaar wanneer dat nodig is.

Wil jij dat Nomi volgende keer jouw logo, huisstijl of iets anders creëert? Neem dan contact op met nomi@merkmaatjes.nl 

Deel dit artikel online:

Gratis adviesgesprek!