Persoonlijk verhaal van Armand

De creatieve techneut van ons team: Armand! Met 7 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer heeft Armand niet één, maar twee bedrijven onder zijn hoede. 😁

Als mede-eigenaar van Merk Maatjes is Armand ook de oprichter van Onwego, een software ontwikkelingsbedrijf. Op 19-jarige leeftijd begon Armand met zijn eerste bedrijf Onwego. Dit jaar viert hij alweer het 7-jarig bestaan! In zijn vorige blog vertelt Armand meer over hoe hij in de ondernemingswereld is gerold. Met Onwego zorgt Armand samen met zijn team voor een digitale transformatie van diverse organisaties. Denk hierbij aan het automatiseren van online processen door middel van API koppelingen, optimaliseren van projecten met maatwerk software of een geheel op maat gemaakt platform. Voor Armand is niets te hoog gegrepen!

Dit maakt hem de perfecte go-to persoon voor technische problemen en vraagstukken, zowel voor ons team als voor onze gewaardeerde klanten. Ondanks zijn bescheidenheid bewijst Armand keer op keer dat hij een ware creatieve geest heeft. Samen met het team komt hij altijd met de meest indrukwekkende marketingideeën. 

Buiten (en tijdens het werk) houdt Armand zich graag bezig met sport en een gezonde levensstijl. In de pauzes wordt hij vaak uitgedaagd door onze Maatjes, die altijd nieuwsgierig zijn naar zijn kennis. Ze vragen hem bijvoorbeeld welke voeding goed is om te eten, waarvoor de verschillende vitamines werken en welke sportoefeningen ze kunnen doen en hoe ze die goed kunnen uitvoeren. 

En alsof dat nog niet genoeg is, Armand is ook een echte muziekliefhebber! Naast dat hij graag naar festivals gaat met zijn vrienden, draait hij ook regelmatig op feestjes en partijen. Daar is hij als dj de sfeermaker. Kortom, Armand is een echte veelzijdige en inspirerende kracht binnen ons team!

Loop jij tegen technische problemen aan of mis je creativiteit binnen je organisatie? Neem dan contact op met Armand! 0174 22 4444 of armand@merkmaatjes.nl! Hopelijk zien wij jou snel op kantoor en wie weet staat er een eiwitshake (of gewoon een kopje koffie/thee) voor je klaar. 😜

Persoonlijk verhaal van Armand

Deel dit artikel online:

Gratis adviesgesprek!