Persoonlijk verhaal Thijs

Hé! Misschien ken je mij nog wel van m’n vorige blog zo’n twee jaar geleden inmiddels. Dus het wordt weer eens tijd voor een update.

Ik ben Thijs en werk sinds januari 2022 fulltime bij Merk Maatjes. Al bijna twee jaar vast in dienst dus! Ik ben nog steeds even enthousiast over mijn werk en de werkzaamheden die ik mag uitvoeren. 

Inmiddels ben ik verder gegroeid binnen het bedrijf: ik kan onder andere zelfstandiger aan het werk, stagiaires beter helpen als ze hulp nodig hebben, meetings met klanten zelf oppakken en helpen met externe projecten. Mentaal ben ik hierdoor flink gegroeid, vooral omdat ik er dagelijks mee bezig ben en er soms dingen buiten mijn comfortzone liggen.

Tijdens mijn werkweek krijg ik ook de mogelijkheid om een werkdag te besteden aan de LOI opleiding die ik volg: full-stack development. Hier ben ik afgelopen jaar aan begonnen. 

In m’n vorige blog schreef ik dat ik de opleiding HBO-ICT wilde volgen aan de Haagse Hogeschool om me te verdiepen in softwareontwikkeling. Hier ben ik daadwerkelijk aan begonnen, maar ik merkte al snel dat het voor mij veel te technisch was. Daarbij miste ik heel erg de creativiteit binnen de opleiding, waardoor ik er niet genoeg plezier uit haalde. Daarom ben ik samen met Armand naar andere oplossingen gaan zoeken, omdat ik mij wel verder wil ontwikkelen, we zijn toen uitgekomen bij deze LOI opleiding. Een hele uitdaging dus!

Naast mijn werk en opleiding ben ik nog steeds graag creatief bezig: ik maak nog steeds graag muziek, ben begonnen met het leren DJ’en en help mijn vader vaak met het maken van logo’s of websites voor zijn eigen projecten. Daarbij ben ik ongeveer elke dag in de sportschool te vinden, dus mijn week zit sowieso altijd wel vol.

In de tijd die ik over hou, spreek ik uiteraard graag af met vrienden en familie. Daarnaast ben ik ook niet vies van een festivalletje of leuke activiteiten, dus hier ben ik ook regelmatig te vinden. Best een druk leventje dus, maar dat doe ik uiteraard omdat ik het leuk vind😉

Hopelijk krijgen jullie zo een beetje een beeld van wie ik ben!

Deel dit artikel online:

Gratis adviesgesprek!