Meet Anne

New addition

Hi, ik ben Anne van Weije en ik ben grafisch vormgever. Sinds 2020 ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik voor kleine ondernemers en ook een aantal vaste klanten. Werken vanuit huis is geen probleem, maar toen ik zag dat Merk Maatjes op zoek was naar een vormgever dacht ik: dat is een leuke match. En kijk nou eens, zit ik hier zowaar mijn blog te typen.

Ik bedenk graag creatieve concepten op basis van een goede strategie. En ik ben all-round: van het bedenken van (merk)namen tot het uitwerken van verpakkingen, I can do it. Mijn hartje klopt het hardst bij een nieuw branding-traject. Met kleur, typo, beeld en copy ben ik helemaal in m’n element.

Ik ben een creatieveling met een grote verbeeldingskracht. Een beelddenker met een realistische blik. Ik hou er zelf niet van om de spotlight te staan maar laat jou en je merk graag stralen.

Funfacts

Mijn brein is 80% (nineties) songlyrics, ik ben een kletskous en een tuindersvrouw met zonder groene vingers. Ik kijk alle whodunnit’s en (ver)bouw- en interieurprogramma’s. Een georganiseerde chaoot die helemaal opfleurt bij het maken van een moodboard.

Sinds 2021 ben ik moeder van dochter Charlie. Ik kan er – als avondmens – maar niet aan wennen dat dochterlief een ochtendmens is. Naast als dat moederen en werken speel ik badminton bij m’n lokale cluppie. En op een vrije avond spelen mijn partner en ik graag bordspelletjes met vrienden.

Anne Mooiwerk staat met een laptop in haar hand voor een wand met planten.

Deel dit artikel online:

Gratis adviesgesprek!