Westland Cinema

Westland Cinema

Ter vervanging van de feestweken organiseert De Jongerenraad van gemeente Westland een drive in bioscoop op 29 augustus!

Uit onderzoek is gebleken dat ruim 80 procent van de jongeren in Nederland psychische klachten ervaren door de corona pandemie. Om een corona- proof evenement te organiseren hoopt de jongerenraad Westland de jongeren een leuke activiteit te bieden. Zo is Westland Cinema ontstaan. Op 29 augustus is het zover!

Project in beeld brengen

Voor Westland Cinema zijn wij gevraagd om te helpen om het project in beeld te brengen. Onze maatjes hebben als eerst een huisstijl gecreëerd. De kleur groen is hier een hoofdkleur van aangezien dat de kleur van het Westland is. Vanuit de huisstijl  zijn de ontwikkel maatjes de website gaan maken. Op de website konden de tickets voor Westland Cinema worden besteld.

Om De jongerenraad te helpen met de promotie van Westland Cinema hebben we gebrainstormd en is hier een promotieplan uitgekomen. Een offline campagne kon niet ontbreken en onze maatjes zijn aan de slag gegaan met het maken van promotiemateriaal: flyer en posters. 

Wat hebben onze maatjes voor Westland Cinema gedaan?

  • Huisstijl gecreëerd
  • Website ontwikkeld
  • Promotiemateriaal ontworpen en besteld
  • Ondersteuning
×