Heyder Adviesgroep

Heyder advies

Hulp nodig om jouw organisatie te laten groeien? Dan kan je goed de hulp gebruiken van Heyder Adviesgroep. Heyder Adviesgroep ondersteunt ondernemingen, organisaties en individuen op diverse gebieden. Van het maken van een groeiplan tot financieel advies.

Een nieuwe uitstraling

Heyder Adviesgroep wilde het bedrijf een nieuwe uitstraling geven. Door een nieuwe uitstraling wilde zij het bedrijf meer klanten aantrekken. Onze maatjes zijn erbij gehaald om te helpen. 

De aanpak van onze maatjes

Allereerst zijn we begonnen met het logo in een nieuw jasje te steken. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan met ontwerpen maken voor de website. Na de ontwerpen met Heyder Adviesgroep te hebben besproken zijn we de website gaan ontwikkelen. De teksten voor de website en de foto’s  zijn verzorgd door onze maatjes.

Toen de website eenmaal online stond zijn onze maatjes samen met Heyder Adviesgroep om de tafel gaan zitten om een marketingplan te maken. Vanuit het marketingplan zijn we aan de slag gegaan met een social media plan voor Heyder Adviesgroep. We hebben een contentkalender gemaakt, content creatie en zorgen voor social media beheer. Heyder Adviesgroep bieden wij een ondersteunende rol voor LinkedIn. LinkedIn is niet zomaar iets en daarom ondersteunen wij het team van Heyder Adviesgroep met LinkedIn post en optimalisatie.

Wat hebben onze maatjes voor Heyder Adviesgroep gedaan?

×