Marketing

Hoe promoot je jouw merk? Hoe haal jij je potentiële klanten binnen?

Er zijn veel mogelijkheden voor de promotie van jouw bedrijf. Door alle stappen samen met een maatje af te gaan, helpen wij jou met een gepersonaliseerd marketingplan. Van onderzoek doen tot het maken van marketingactiviteiten. Merk Maatje ontlast jou door de marketing op te pakken van A tot Z.

merk-maatjes-marketing
marketingplan icon

Marketing maatje

Hoe zet jij je marketing goed in voor je bedrijf? Welke online- en offline marketing past goed bij jouw bedrijf? Er zijn zoveel mogelijkheden om jouw bedrijf te promoten. Hierdoor zie je door de bomen waarschijnlijk het bos niet meer.

Samen met jou gaan wij samen met de maatjes brainstormen over marketing passende bij jouw bedrijf. Vanuit hier zullen verschillende ideeën komen. De marketingactiviteiten die uit de brainstorm zijn gekomen, kan jij zelf gaan uitvoeren met ondersteuning van ons of wij ontzorgen je geheel en pakken de marketingactiviteiten voor jou op.

social media icon

Social media content

Het onderhouden en beheren van social media kost veel tijd. De goede foto met tekst combineren en posten. Om jou te ontzorgen ondersteunen de maatjes jou hierin, zodat kan jij je focussen op je bedrijf.


Samen bespreken wij een social mediastrategie die past bij jouw bedrijf. Wij maken een passend contentplan en zorgen dat alles netjes wordt gepost. Wil je ook groei op social media? Lees dan onze dienst social growth.

marketing social media icon

Content marketing

Met een opvallende afbeelding trek je de aandacht van je doelgroep. Het is zelf best lastig om content te bedenken en ook nog te maken. Marketing Maatjes maakt passende content bij jouw bedrijf en doelgroep. Jij kan hierna zelf aan de slag met jouw social media.

Wil jij geheel worden ontlast? Dan verzorgen wij de gehele social media inclusief content, bekijk ons pakket!

marketing email icon

E-mail marketing

Ondanks dat de wereld verandert en social media steeds groter wordt, blijven e-mails een belangrijke marketingactiviteit. Het is een handige en snelle manier om te communiceren naar je klanten. Je kan snel jouw acties of nieuwe producten of diensten communiceren.

Wij verzorgen een template in jouw huisstijl met tekst voor jouw nieuwsbrief en zullen hem versturen naar jouw doelgroep.

marketingplan icon

Social growth

Hoe trek je de aandacht van je volgers op social media? Hoe creëren je groei met jouw account? Deze en meer vragen kunnen in jouw hoofd rond gaan met vele vragentekens.

Onze maatjes kunnen jou helpen met social growth. Samen stellen wij een passend plan voor jouw groei wensen op.

online marketing icon

Social media cursus

Hoe zet jij je social media goed in? Hoe bereik je klanten op social media? In onze social media cursus vertellen wij je alle ins en outs van social media!

Aan het einde van deze cursus weet jij hoe je je social media in kan zetten voor je bedrijf en hoe je kan groeien!

Wat wil jij nog leren van social media? Geef het aan en wij leren het jou!

seo icon

SEO

Bovenaan in de Google zoekmachine komen blijft een opgave. SEO speelt hier een belangrijke rol in. Jouw website teksten goed passend maken voor Google en voor jouw doelgroep. Dit kost veel tijd en daarom maken wij de teksten voor je op maat en houden jouw SEO bij!

sea icon

SEA

Tegenwoordig zie je veel advertenties voorbij komen op Google. Bij het maken van zo’n advertenties komt er veel bij kijken. Wij ontzorgen jou door een op maat gemaakte advertentie te maken en deze voor jou bij te houden.