Branding

Wat is het imago van jouw bedrijf? Hoe zorg je voor een passende identiteit voor jouw bedrijf?

Merk Maatjes helpt jou in het proces om jouw bedrijf identiteit te geven. Wij kijken welk imago bij jouw bedrijf past. Vanuit hier ontwerpen wij voor jouw een nieuw grafisch design of kijken wij met een frisse blik naar de voormalige huisstijl. Daarbij bieden wij jou nog veel meer. Nieuwe foto’s? Nieuwe videos? Nieuw webdesign of website? Lees snel verder!

merk maatjes branding
branding huisstijl icon

Huisstijl

Een nieuwe huisstijl neerzetten voor jouw bedrijf of kan jouw huisstijl een opfrisbeurt gebruiken? Een huisstijl laat het imago van jouw merk zien, daarom is het belangrijk dat de huisstijl bij jou imago past.

Onze branding maatjes ontwerpen een gehele huisstijl gebaseerd op het imago van jouw bedrijf gecombineerd met onze creatieve ideeën.

branding webdesign icon

Webdesign

Heeft jouw bedrijf een nieuw webdesign nodig of kan jouw website een opfrisbeurt gebruiken? De uitstraling van jouw website zegt ook veel over jouw bedrijf. Je website moet makkelijk vindbaar zijn. Dit verzorg je met SEO en een website passend bij jou huisstijl.

Samen met jou zorgen de branding maatjes voor een nieuw persoonlijk webdesign of redesign. Gelijk een redesign voor de huisstijl?

branding redesign icon

Redesign

Een frisse start voor jouw bedrijf? Wij helpen jou graag door samen te kijken naar een nieuw design. Zoals een nieuw design voor je logo of website.

Eerst even brainstormen om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een kop koffie of thee.

branding illustratie icon

Illustratie

Een getekende afbeelding laten maken? Teksten worden nog meer versterkt met illustraties. Illustraties kunnen helemaal op maat worden gemaakt, verschillende vormen, diverse kleuren en nog veel meer keuzes. Dit is ook leuk om te posten op social media.

Wil jij een passende illustratie voor jouw bedrijf?

branding animatie icon

Animatie

De boodschap van jouw bedrijf overbrengen in een animatie? Branding Maatjes ontwerpt een animatie, dit kan stil of bewegend beeld zijn. Denk hierbij ook aan gifjes. De animatie kan worden gemaakt met jouw huisstijl.

Hoe ziet jouw bedrijf er uit in een animatie?

branding fotografie icon

Fotografie

Nieuwe foto’s nodig voor de website en/of social media, van mens of product? Ideeën bedenken, foto’s maken, foto’s editen. Dit is een heel proces.

Samen gaan wij brainstormen en maken wij foto’s voor jouw bedrijf. De branding maatjes zullen vervolgens zorgen voor een resultaat wat jij in gedachten had.

branding videografie icon

Videografie

Jouw bedrijf promoten met bewegende beelden? Wij zorgen voor een passende video voor jou. Een promotievideo of een video voor op je social media? Wij maken het voor je!

Branding maatjes creëren de beelden bij jouw bedrijf en/of editen de video voor jou. Dit helemaal in de huisstijl en de wensen van jouw bedrijf.