Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nieuwe functies op Instagram

Nieuwste Instagram features

Instagram heeft onlangs een paar nieuwe functies toegevoegd. Deze functies zijn super handig als je weet wat de functies zijn en hoe je ze gebruikt. Daarom delen wij de handigste functies met jou!

Terugblik

Net als bij snapchat krijg je nu een terugblik van jouw berichten en verhalen van een jaar of 2 jaar geleden etc. Super leuk om te zien hoe de tijd voorbij is gevlogen!

Een sticker maken van een comment

Het is mogelijk om een comment onder je bericht te delen in je verhaal. Hierdoor kan je persoonlijk antwoord geven op de vraag of zelfs een reel mee maken!

Collabs

Met deze functie kan je een ander uitnodigen om deel te nemen aan jouw post. Als je zo’n uitnodiging accepteert, verschijnt de post of reel op jouw feed én die van de ander. Super tof!

Reels

Een gezellig achtergrondmuziekje toevoegen aan je Reels wordt nu nog leuker met de nieuwe muziek functies. Zo heb je onder andere 3D-modus, waar de tekst uit je video springt.

Link Sticker

Eindelijk is het zo ver. Iedereen kan nu een link in zijn story delen. Je hoeft niet meer minimaal 10.000 volgers te hebben om een link te delen. Wij zijn hier super blij mee en delen graag link stickers.

Wij hopen dat je nu weer een beetje op de hoogte bent van de nieuwe functies van Instagram. Heb je vragen of wil je hulp bij het plannen van jouw content? Neem dan contact op met een van onze maatjes!