Merk Maatjes 2.0

Een rebranding van een bedrijf gebeurt vaker dan dat je denkt. Vaak is er dan een kleine aanpassing aan de kleuren of beeldmerken. Ook bij Merk Maatjes hebben we de branding in een moderner jasje gestopt. Wil jij weten waarom we dit hebben gedaan en wat er veranderd is? Lees dan snel verder! 

Toe aan verandering

Merk Maatjes bestaat al bijna 2 jaar en met de kennis die wij hebben opgedaan zijn we tot de conclusie gekomen dat we een modernere uitstraling wilden. Naast dat we de uitstraling hebben veranderd bieden we naast onze losse diensten nu ook een nieuw traject aan!

Wat is er allemaal veranderd

Op het eerste gezicht lijkt er weinig veranderd te zijn, maar wij hebben aardig wat veranderingen doorgevoerd. Zo is onze website in een heel nieuw jasje gestopt. Ook worden de socials veranderd qua designs. Zoals jullie al eerder gelezen hebben werken wij nu met een nieuw traject, namelijk het BOOM traject.

BOOM strategie

Bij de eerste stap kijken we naar de branding: wat speelt er nu op de markt en wat maakt jouw bedrijf uniek. Aan de hand daarvan kijken wij wat we kunnen veranderen. Daarna kijken we naar ontwerp en ontwikkeling. We gaan dan de huisstijl van jouw website veranderen naar hoe jij dit wilt hebben en wat gunstig is voor jouw klanten. Als laatste kijken we hoe we de doelen kunnen behalen die jij voor ogen hebt. Dit werken wij uit in een marketingplan.


BOOM traject Merk Maatjes

Hoe verliep het BOOM traject bij ons? We zijn eerst in ons merk gedoken en hebben gekeken naar onze eigen branding. We hebben opnieuw doorgenomen waar wij tegenaan lopen en hoe we dit kunnen oplossen. Vanuit onze branding konden we aan de slag met ontwerp en ontwikkeling. Hiervoor zijn we eerst naar onze huisstijl gaan kijken. Wat kan er anders en wat zijn de trends van tegenwoordig? Vervolgens hebben we een aantal dingen aangepast. Zodra de nieuwe huisstijl stond konden we aan de slag met een nieuwe website. Nu de nieuwe huisstijl is toegepast op de website hebben we natuurlijk ook de social media designs aangepast.

Begin februari zullen wij laten zien wat het resultaat is geworden van Merk Maatjes 2.0. Ben jij toe aan nieuwe branding voor jouw merk? Neem contact met ons op voor vragen of laat ons je helpen met het zichtbaar maken van je bedrijf!

Deel dit artikel online:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
×