Meet ons maatje Vera

Mijn naam is Vera Prins en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in ’s-Gravenzande en werk sinds eind januari bij Merk Maatjes. Ik ben een marketing maatje die zorgt voor de verbetering van vindbaarheid van de verschillende klanten daarnaast maak ik analyses van het onlineverkeer.
Blog Vera- Merk Maatjes

Mijn naam is Vera Prins. Sinds eind januari 2023 ben ik een van de marketing maatjes bij Merk Maatjes. Ik woon in ’s-Gravenzande en ben 20 jaar. Ik studeer Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel zit ik in jaar 3. Ik was opzoek een bijbaan in mijn vakgebied omdat ik alvast ervaring wil opdoen en ik het ook heel leuk vind! Bij Merk Maatjes ben ik verantwoordelijk voor de dataverwerking en vindbaarheid van websites.

Dit houdt in dat ik me bezig hou met Google Analytics, Google Ads, Google Datastudio en SEO. Heel veel met Google dus. Ik maak analyses van het websiteverkeer van Merk Maatjes en de verschillende klanten. Daarnaast zorg ik dat de websites goed vindbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ik wil dat jullie als lezers en gebruikers van de website een optimale website-ervaring hebben. Ik maak maand en jaar analyses van alle online traffic rondom Merk Maatjes. Daarnaast houd ik me bezig met de branding en de social media.

Wat vind ik het leukste aan Merk Maatjes?

Je bent echt verantwoordelijk voor jouw taken. We zijn een jong team, maar dat betekent niet dat je minderwaardig bent. Bij Merk Maatjes heb je een eigen stem en krijg je verantwoordelijkheid. Jouw mening telt en is goed genoeg.

Wil je meer over mijn werkzaamheden? Klik dan op de Marketingpagina. Daarnaast zorg je ervoor dat ik weer wat extra kan analyseren en jouw bedrijf verder kan helpen!

Deel dit artikel online:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
×