Meet ons maatje Nomi

Mijn naam is Nomi Meijer, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Honselersdijk. Sinds eind augustus ben ik werkzaam als stagiaire grafisch vormgever.

Mijn naam is Nomi Meijer, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Honselersdijk. Sinds eind augustus ben ik werkzaam als stagiaire grafisch vormgever. Buiten mijn stage om handbal ik in een vriendenteam bij Verburch. Verder vind ik het belangrijk om veel tijd met mijn vrienden en vriendinnen door te brengen. Dit doen wij vaak in het weekend tijdens een avondje uit. 

Als bijbaantje werk ik in de Noviteit in Monster. Hier zijn altijd verschillende activiteiten van een escaperoom tot feestjes tot een heerlijk buffet. Het leuke daar vind ik dat het werk zo gevarieerd is. Daarnaast heb ik afgelopen zomer mijn eerste seizoen bij Bugaloe Beach in de bediening gelopen. Het is hard werken, maar met een superleuk team om mij heen en een terras vol vrolijke klanten vliegt een dag echt voorbij. Nu is het tijd voor dit nieuwe avontuur en ben ik heel benieuwd waar dit mij gaat brengen.

Welke opleiding volg je?

Ik doe nu de opleiding Mediavormgever Graphic Design met als specialisatie Corporate Design. Het is een 3-jarige opleiding waarin mijn laatste jaar volledig bestaat uit het lopen van 2 stages. Tijdens mijn opleiding leer ik hoe om te gaan met bepaalde programma’s om logo’s, tijdschriften en flyers te maken. Ook leren we samenwerken in groepsverband.
Nadat ik 2,5 jaar geleden mijn Havo-diploma heb behaald heb ik er toch voor gekozen om voor een mbo-opleiding te gaan. Ik vind het zo belangrijk om te doen wat ik leuk vind. Zo ben ik eigenlijk al snel gaan kijken naar een mbo-opleiding en kwam ik hier terecht. Ik heb nooit spijt gehad dat ik toch voor een mbo-opleiding ben gegaan, want ik ga elke dag met plezier naar school!

Weet je al wat je wilt gaan doen na deze opleiding?

Dat zie ik dan wel weer. Dit is iets waar ik me nu nog niet zo druk om maak. Ik bekijk hoe het gaat op mijn stages en zie vervolgens wel waar ik beland. Vind ik het bedrijfsleven leuk? Dan blijf ik daar lekker in. Maar ben ik dat werken aan het einde van het schooljaar zat? Dan kijk ik of ik toch nog ergens de schoolbanken in kan. Voor nu wacht ik mijn stage hier bij Merk Maatjes af!

Deel dit artikel online:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
×