Meet ons maatje Isa

Mijn naam is Isa, ik ben 18 jaar en ik kom uit De Lier. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik ben dan ook regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast ga ik ook graag op stap met vrienden. Gezellig bijkletsen of een leuke activiteit doen. Naast al die gezelligheid, vind ik het ook erg leuk om af en toe wat designwerken te doen voor de mensen om mij heen. Denk aan logo’s maken of folders ontwerpen.

Mijn stage en opleiding

Sinds december 2022 ben ik stagiair bij Merk Maatjes. Hier help ik de maatjes als media vormgever. Ik zit in mijn laatste jaar van het Grafisch Lyceum en hier volg ik dan ook de opleiding Mediavormgever. Ik heb mij sinds mijn tweede jaar gespecialiseerd als Packaging Designer. Dit jaar moet ik twee stages lopen, de periode dat ik hier loop is mijn laatste stage.

Ik loop nu al ongeveer 2,5 maand hier stage en ik voel me hier steeds meer op mijn plek. Het team is gezellig en mag ik echt hele leuke dingen doen! Ik ben bezig met logo’s, folders en huisstijlen zoals ik geleerd heb op school. Afgelopen maanden heb ik ook al zo veel nieuwe dingen gedaan en geleerd. Denk aan reclame en designs voor verschillende social media kanalen en ook leer ik echt samen werken in een team.

Wat wil ik na mijn stage bij Merk Maatjes doen?

Mijn stage en opleiding zitten er al bijna op. Gelukkig heb ik wel al een beeld van wat ik in de toekomst wil (al vind ik dat wel super moeilijk met al die mogelijkheden). Mijn school biedt een extra jaar aan, waar ze je helemaal gaan helpen met het opzetten van je eigen bedrijf. Dat lijkt me supergaaf! Mijn idee is, dat ik dan half/half kan werken na dat jaar. De ene helft van de week voor een baas en de andere helft voor mijn eigen bedrijf.

Maar eerst ga ik mezelf focussen op mijn stage bij Merk Maatjes!

Deel dit artikel online:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
×