Meet ons maatje Devi

Vandaag stellen we een nieuw maatje aan jullie voor. Hoi mijn naam is Devi, ik ben 18 jaar, kom uit De Lier en ben sinds september stagiair bij Merk Maatjes.

Wat leuk dat je mijn blog gaat lezen. Ik zal mezelf eens voorstellen, zodat je een beter idee krijgt wie ik ben!

Wie ben ik? 

Hoi mijn naam is Devi, ik ben 18 jaar, kom uit De Lier en ben sinds september stagiair bij Merk Maatjes. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden/vriendinnen. Ook sport ik graag, ik doe sinds een half jaartje rugby in Hoek van Holland en daarvoor heb ik 5 jaar gevoetbald. Buiten mijn studie heb ik nog 2 bijbaantjes, 1 is in de supermarkt en de ander als hulp chef in een Mexicaans Restaurant. 

Wat voor opleiding doe ik? 

Ik zit op het Grafisch Lyceum in Rotterdam, hier volg ik de opleiding mediavormgeven met als specialisatie corporate design. Ik zit nu in mijn derde jaar (laatste jaar) en in dit jaar loop ik heel het jaar stage, de stages worden verdeeld over 2 periodes van 5 en 4 maanden.  

Wat wil ik na deze opleiding gaan doen? 

Nu ik in mijn laatste jaar zit ben ik veel meer gaan nadenken over wat ik na deze opleiding ga doen… en ik weet het eerlijk gezegd nog niet zo goed. Ik kijk even wat de 2 stageperiodes doen en kijk daarna hoe het verder gaat. 

Wat leuk dat je mijn blog hebt gelezen! hopelijk heb je nu een beter beeld van mij gekregen. 

Deel dit artikel online:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
×