Meet ons maatje Charlotte

Marketing Maatje Charlotte

Even voorstellen

Mijn naam is Charlotte Schouten, ik ben 17 jaar oud en ik woon in ’s-Gravenzande. Sinds half april loop ik stage bij Merk Maatjes, om extra ervaring op te doen. Als ik mijn familie en vrienden vraag om mij te omschrijven zullen ze zeggen dat ik een spontane, sociale en creatieve meid ben.

In mijn vrij tijd ben ik vaak te vinden bij vrienden, of op een feestje. Tuurlijk werk ik ook nog. Momenteel werk ik bij Meesterbakker Roodenrijs Naaldwijk hier ben ik elke zaterdag te vinden als verkoopster. Ik werk hier nu 3 jaar en ben klaar voor een nieuwe uitdaging. 

Opleiding Marketing & Communicatie

Na het behalen van mijn mavo diploma ben ik de opleiding Marketing & Communicatie in Rotterdam gaan doen. Ik zit nu in mijn eerste jaar. Ik heb het erg naar mijn zin omdat ik iets kan doen wat ik leuk vind. Dit is omdat ik mijn creatieve maar ook sociale kant kan laten zien. Tijdens mijn opleiding leer ik verschillende dingen: de boekhouding voor een bedrijf, een flyer/poster maken en de wereld achter social media. Daarnaast vind ik het fijn om mensen te kunnen helpen bij het maken van het eindresultaat het is voor hun zoveel moeite en voor mij maar even werk. En dat doe ik graag!

Wat wil ik na deze opleiding doen?

Ik durf het nog niet met zekerheid te zeggen wat ik hierna ga doen. Doordat ik nog in me eerste jaar zit en amper ervaring heb opgedaan op dit gebied. Zoveel dingen lijken mij leuk zoals rechten studeren, stewardess worden of iets in de mode doen. Dit zijn allemaal verschillende richtingen daardoor moet ik hier nog even langer over nadenken voordat ik een keuze ga maken. Één ding is zeker na mijn mbo opleiding wil ik een hbo gaan doen om door te leren. En nog meer uit mijzelf te halen!

Deel dit artikel online:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
×