Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meet ons design maatje Lynn!

Design Maatje Lynn

Hoi! Leuk dat je mijn blog leest. In deze blog zal ik mijzelf voorstellen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Lynn de Visser, ik ben 18 jaar oud en sinds September ben ik een van de Branding stagiairs. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af of ben ik creatief bezig. Momenteel vind ik het namelijk leuk om mijn eigen sieraden te maken en maak ik graag collages. Ik vind het ook erg leuk om een film of serie te kijken. Mijn favoriete series zijn Friends en Brooklyn 99. Ik werk naast mijn studie ook nog in een supermarkt. Hier werk ik al 3 jaar en heb het hier erg naar mijn zin. Ik vind het namelijk erg leuk om collega’s te begeleiden en klanten te helpen.

Wat voor opleiding volg ik?

Momenteel volg ik een opleiding op het Grafisch lyceum Rotterdam en volg daar de opleiding Mediavormgeving en specialiseer mijzelf in Interaction Design. Ik zit nu in het laatste jaar. Ik heb het hier erg naar mijn zin omdat ik kan doen wat ik leuk vind. Ik vind het namelijk erg leuk om design bezig te zijn. Het is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby ik vond het namelijk erg leuk om te tekenen toen ik klein was. Ik wilde daar graag iets mee doen in de toekomst en mijn middelbare school docent kwam met het idee om naar het Grafisch lyceum te gaan. Ik kwam daar al snel achter dat ik het leuk vind om bezig te zijn met websites en social media.

Wat wil ik na deze opleiding doen?

Ik zit nu in mijn laatste jaar. Hierna zou ik graag de hbo studie Communication en Multimedia Design willen doen. Het lijkt me leuk om nog meer over websites en apps te leren. Ik wil hier namelijk nog beter in worden en wil hier in de toekomst meer mee gaan doen. Later zou ik graag bij een groot internationaal bedrijf willen werken en daar de vormgeving voor gaan doen.