Maak kennis met ons marketing maatje

Hi! Leuk dat je mijn blog leest. Na deze blog weet je meer over mij als maatje.
Mijn naam is Sanne, een van de marketing maatjes. Ik haal mijn energie onder andere uit het meedenken met klanten om hun marketingstrategie te verbeteren.

Wie ben ik?

Even een stukje over wie ik ben. Zoals je al las ik ben Sanne, 20 jaar. Ik hoor je denken: best jong om een eigen bedrijf te beginnen, maar de ervaring heb ik al wel. Als je aan mijn vrienden en familie vraagt wie ik ben zullen zij zeggen dat ik een sociaal, behulpzaam, creatief en gestructureerd persoon ben.

In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af om gezellig te kletsen in combinatie met een lekker drankje. Muziek speelt een grote rol in mijn leven. Ik heb altijd muziek aan staan en ik speel zelf gitaar. Ik ga erg graag naar festivals, dus die mis ik nu heel erg. Ik hoop dat we snel weer een festival kunnen pakken. En iets wat vele van jullie ook doen is sociale media. Ik vind het heerlijk om even te scrollen op Instagram of hierover te lezen. Zien hoe de onlinewereld verandert, maar soms is het ook heerlijk je hiervan af te sluiten door even buiten te lopen of je eigen wereld in te gaan door een boek te lezen. Klinkt misschien suf, maar probeer het eens, je wordt er heel rustig van in plaats van alle prikkels van sociale media.

Mijn ervaring

Maar waar haal ik mijn ervaring vandaan? Ik zal je een stukje vertellen over mijn verleden en hoe ik bij Merk Maatjes gekomen ben. Het begon op mijn middelbare school. Hier mocht ik al verschillende stages lopen. Mijn eerste stage liep ik bij de gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Deze stage vond ik heel leuk, maar dit wilde ik later niet gaan doen als werk. Voor mijn 3e en 4e stage kwam ik terecht bij Lush Events en Westland On Stage. Bij deze stages kwam ik erachter dat deze branche mij erg ligt. De communicatie met bedrijven en verschillende dingen regelen.

Na mijn middelbare school ben ik mediamanagement gaan studeren op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Hier heb ik mijn kennis erg verbreed, van flyers voor projecten ontwerpen tot evenementen organiseren. Op deze studie ontdekte ik wat mij de meeste energie geeft, een bedrijf goed op de markt zetten van A tot Z. Vanuit daar ben ik opzoek gegaan naar een stage en kwam ik terecht bij Happy Tosti. Een jaar lang liep ik full time stage bij Happy Tosti als marketing en communicatie stagiaire. Ik werd erg betrokken bij het bedrijf en heb het een jaar heel erg naar mijn zin gehad en veel geleerd! Na deze stage studeerde ik af, maar daarna ging ik niet werken. Verder studeren was mijn volgende stap van MBO naar HBO. Ik begon aan de studie communicatie op het HBO. Toch zocht ik nog extra uitdaging. En toen….kwam Merk Maatjes om de hoek kijken.

Hoe ben ik met Merk Maatjes begonnen?

In mijn hoofd had ik altijd al een idee om voor mezelf te beginnen maar niet zo snel al. Samen met Armand en Leonie zijn we samen gaan brainstormen en ik raakte erg enthousiast. Deze uitdaging vind ik superleuk om aan te gaan en de marketing voor verschillende bedrijven op te pakken. Nog meer leren door het toe te passen in de praktijk: ‘the best way of learning is by doing’. Door Merk Maatjes wil ik zelf nog meer groeien op persoonlijk gebied en natuurlijk met Merk Maatjes, door bedrijven te helpen met hun merk goed op de on- en offlinemarkt te zetten.

Hopelijk heb je door deze blog een beter beeld van mij al maatje gekregen. Zin om een keer samen te brainstormen in combinatie met een drankje? Neem gerust contact op via sanne@merkmaatjes.nl!

© copyright 2021 by Merk Maatjes