Maak kennis met ons branding maatje

Hé! Leuk dat je mijn blog bekijkt. Ik ben Thijs, sinds kort één van de branding maatjes.

Wie ben ik?
Even voorstellen. Mijn naam is Thijs, ik ben 20 jaar en ben sinds begin maart één van de branding maatjes. Wat ik het liefste doe is creatief bezig zijn: bijvoorbeeld websites en apps ontwikkelen, logo’s ontwerpen, video’s bewerken of muziek maken. Maar ook afspreken met vrienden of naar familie gaan zijn bezigheden die ik leuk vind. Ik mag van geluk spreken dat ik veel van mijn hobby’s kan uitvoeren tijdens mijn werk!

Welke opleiding volg ik?
Ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding Mediavormgeving en specialiseer mezelf in Interaction Design. Het laatste studiejaar is gericht op praktijkervaring opdoen, oftewel stage lopen. 

Mijn eerste stageperiode heb ik gelopen bij Hardfestival als mediavormgever, waar ik veel heb geleerd over hoe je het beste je doelgroep kunt aanspreken en hoe je conversiegericht te werk kunt gaan. Nadat deze periode voorbij was ben ik begonnen aan de laatste periode: de afstudeerstage. Deze periode ben ik begonnen bij een reclamebureau, maar het niveau lag daar naar mijn mening te laag. Ik ben toen op zoek gegaan naar een nieuw stageadres en zodoende ben ik bij Merk Maatjes terecht gekomen als branding maatje!

Nadat ik klaar ben met deze opleiding, wil ik mij verder gaan specialiseren in software development. Grafische vormgeving heb ik wel onder de knie, dus voor mij is de volgende stap nu om me verder te gaan verdiepen in software development. Omdat Merk Maatjes het softwarebedrijf Onwego als partner heeft, krijg ik veel vrijheid om me ook te verdiepen in programmeren. Zo kan ik alvast ervaring opdoen in software development, wat ook weer van pas komt voor mijn toekomstige opleiding. Voor mij dus de ideale stageplek.

Wat ga ik hierna doen?
Zoals ik al beschreven heb, ga ik me hierna verdiepen in software development. Hiervoor ga ik de opleiding HBO-ICT volgen op De Haagse Hogeschool. Mijn idee is om me hier te gaan specialiseren in software development, zodat ik front-end development werk kan gaan uitvoeren. In combinatie met mijn ervaring op het gebied van grafische vormgeving, is dit voor mij een voor de hand liggende keuze.

Of ik daarna nog iets wil leren, weet ik nog niet. Na mijn opleiding wil ik aan de slag gaan bij Onwego om nog meer werkervaring op te doen en om bij Merk Maatjes te blijven. Op de werkvloer leer ik ook een hoop, dat heb ik bij Merk Maatjes al merk. Wie weet komt er nog iets op mijn pad waar ik me in wil gaan verdiepen, maar dat zie ik tegen die tijd wel. Voor nu blijf ik nog een branding maatje!

 

Ik hoop dat je door deze blog een beter beeld van mij als branding maatje gekregen. Heb je verder nog vragen of ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op via info@merkmaatjes.nl!

© copyright 2021 by Merk Maatjes