Hi Maatje!

Leuk dat je op onze eerste blog terecht bent gekomen!

Onze website is net live gegaan en hier zijn wij heel blij mee. Sinds een paar maanden zijn wij bij elkaar gekomen met het idee om samen een bedrijf te starten. Drie mensen met allemaal hun eigen kwaliteiten, die goed bij elkaar aansluiten.

Armand is 5 jaar geleden zijn bedrijf Onwego begonnen. Onwego is een innoverend ICT-bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van onder andere webapplicaties en software. Armand kwam met het idee om een project te beginnen voor festivals. Dit idee legde hij onder andere voor bij Sanne, zij is bekend met de dienst marketing en wilde dit oppakken voor het project Festilife. Ook aan Leonie werd het idee voorgelegd. Leonie liep stage bij Onwego voor grafisch design. Zij was een goede toevoeging voor Festilife met het ontwerpen van websites en een extra dienst huisstijl. Samen zijn wij dit project Festilife aangegaan.

Door het project Festilife ontdekten wij dat de samenwerking erg goed verliep. Vanuit dit project zijn wij samen gaan brainstormen. Allemaal waren wij erg enthousiast om met zijn allen een bedrijf te starten door onze kwaliteiten samen te voegen. Na veel verschillende ideeën over de naam zijn wij bij Merk Maatjes uitgekomen.Wij zijn maatjes van elkaar, maar wij willen ook bedrijven helpen waardoor wij een maatje voor jouw bedrijf kunnen zijn.

Houd onze blogs in de gaten om meer over ons als Merk Maatjes te weten te komen, leuke verhalen, meer over onze diensten, tips voor jou en ga zo maar door.

Vergeet ons niet te volgen op onze social media kanalen!

 

 

 

© copyright 2021 by Merk Maatjes