Boost jouw website of webshop voor de feestdagen!​

Met De Feestdagen Boost geef jij jouw bedrijf letterlijk een boost voor de feestdagen.

De Feestdagen Boost

Zelf foto’s maken ben je niet goed in, je weet niet hoe je producten goed op de foto moet zetten en je weet al helemaal niet hoe jij meer klanten naar je website krijgt. LET OP! Voor de feestdagen moet jij uitpakken. Je klanten moeten weten dat jij het perfecte kerstcadeau hebt voor de feestdagen. Daarnaast kan je natuurlijk de foto’s ook gebruiken voor een kerstkaart die je gelijk mee kunt sturen met al die bestellingen die jij binnen krijgt na aanleiding van de feestdagen boost. Door een persoonlijke kerstkaart te sturen krijgen jouw klanten nog meer binding met jou. Sharabande en Merk Maatjes slaan de kerstballen in een!

wijn, kerst, foto, fotoshoot, seo, kaashuis

Is jouw webshop of website al ready voor De Feestdagen?

seo, sharabande, merkmaatjes, fotoshoot, marketing, kerst

Wat brengt De Feestdagen Boost jou?

Met de Feestdagen Boost gaan Rachel van Sharabande en de maatjes van Merk Maatjes jouw website of webshop een boost geven. In het pakket van De Feestdagen Boost zit wat jij nodig hebt voor de feestdagen. Een fotoshoot die tot in de puntjes is geregeld door Sharabande en Merk Maatjes! De shoot zal natuurlijk in kerstsfeer of sinterklaassfeer zijn. Deze foto’s worden voor jou bewerkt en de maatjes richten een hele pagina SEO proof in op jouw website of webshop. Een echte FEESTDAGEN BOOST!

De kerstballen in een!

Rachel van Sharabande en Sanne van Merk Maatjes spraken elkaar door een netwerk groep. Tijdens het gesprek leerde zij elkaar en de bedrijven kennen. Hierdoor kwamen Rachel en Sanne op het idee om de handen ineen te slaan! Sharabande is professioneel fotograaf voor webshops en Merk Maatjes ontwikkeld webshops voor ondernemers. Dit is een super combinatie om een leuke (feestdagen) pakket samen te stellen voor andere ondernemers. Na wat brainstormen kwamen we uiteindelijk op het idee van De Feestdagen Boost!

Wat vragen wij van jou?

Op 21 november krijg jij een tijdslot om samen met Rachel en de maatjes foto’s te maken naar jouw wens. De fotoshoot zal ongeveer 45 minuten duren. Wij zorgen voor een kerstsetting, maar mocht je zelf nog in jouw huisstijl kerstspullen willen hebben, neem deze dan gerust zelf mee. De foto’s worden bewerkt en die krijg jij toegestuurd. Vervolgens hebben onze maatjes de inlog van jouw website of webshop nodig en zullen zij aan de slag gaan met het instellen van de SEO. Daarna is het aan jou om alles goed te promoten en verkopen!

Let op: Bedenk van tevoren wat voor foto’s jij zou willen hebben zodat we direct aan de slag kunnen!

Wat is het resultaat?