Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Apps voor de perfecte social media

social media tips

App must-have

Merk jij dat je het nog niet lukt om mooie foto’s en video’s te posten, van je feed een geheel te maken en regelmatig te posten? Door mooie foto’s en video’s, een mooie feed en met regelmaat posten krijg je meer bereik op social media. Het is best lastig om dit allemaal goed te doen, maar wij gaan je helpen. Door gebruik van de goede apps kan je deze punten allemaal verbeteren.

Klanten die bij ons komen voor ondersteuning voor hun social media, geven wij altijd een paar tips mee. Tips voor het gebruiken van social media, maar ook apps die fijn zijn om te gebruiken. Wij delen vandaag onze favoriete apps met jou! 

Canva – Ontwerp jouw social media post

Deze app is bij veel mensen al bekend, maar wat is Canva? Het is een hele fijne app om afbeeldingen, presentaties, social media posts, posters en nog veel meer andere dingen te ontwerpen. Canva helpt jou door sjablonen klaar te zetten. Deze kan jij zelf helemaal designen naar jouw huisstijl en smaak. Je kan zelfs samen met je team aan een ontwerp werken, hoe handig! In Canva kun je jouw ontwerpen opslaan en zelfs je ontwerpen posten op social media.

Het is een hele brede en handige app voor jouw social media.

canva

Unum – Bekijk jouw Instagram feed

Wij zijn een groot fan van Unum. Unum is ook een erg brede app. Waar wij hem voornamelijk voor gebruiken is om te zien hoe je feed eruit gaat zien met een nieuwe post. Je gaat niet eerst je bericht posten om te kijken of hij mooi in je feed staat. Wij gebruiken daar Unum voor. Moet de kleur van je foto toch wat anders? Dan kan je dat zelfs ook in Unum aanpassen. Vanuit Unum kan je je bericht ook posten en statistieken zien.  Als je je social media naar een hoger niveau wil tillen is Unum echt een must have app.

    

Inshot – Maak de mooiste reels

Een app om je reels makkelijk te editen! Instagram is tegenwoordig meer dan alleen een foto app. Instagram gaat zich meer focussen op video’s en daarom is het beter om gebruik te maken van reels. Met Inshot kan je van losse filmpjes een filmpje maken. Inshot heeft diverse tools, zoals teksten, emoji’s, stickers en muziek toevoegen. met Inshot maak je echt een leuke video die je kan delen op je social media als story of als post. 

   

Unfold – De perfecte story maken 

Een mooie story maken? In Unfold staan diverse templates voor stories, waardoor je story wordt omgetoverd in een top story.  Unfold maakt het je ook nog eens makkelijk. In je template kan je foto’s en video’s toevoegen.

   

VSCO – Edit je foto voor je Instagram feed

Op Instagram wil je natuurlijk dat je foto’s en video’s er goed uit zien. Daar heb je de app VSCO voor. In deze app kun je je foto’s editen met een filter of doe het zelf! De app heeft gratis en betaalde filters, maar met alle verschillende bewerkingsmogelijkheden kan je de foto ook geheel zelf bewerken.

    

Hopelijk hebben we je aan de hand van deze blog wat goede apps kunnen aanbieden en kan je zelf aan de slag om een super social media neer te zetten. Mocht je nog vragen hebben over de apps of over jouw social media, neem gerust contact met ons op en wij helpen je!

Lees ook onze blog over algemene social media tips!